Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Liebherr G936

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr G936
Cod produs
HC7LUKA1-AS
Out Of stock
Descriere
Alegerea pieselor de schimb de calitate superioara este intotdeauna o atitudine profesionala pentru afacerea ta! Atata timp cand urmezi si tii cont de sfaturile bazate pe experienta ale unor specialisti, fii pregatit sa stai fata-n fata cu performanta! Aceasta pompa apa motor Liebherr G936 este o sugestie sigura pentru functionarea sistemului motor! Iar daca inca nu esti 100% convins de calitatea sa, tinem sa mentionam ca a fost testata drastic!

Perseverenta - secretul tuturor triumfurilor! Mai ales in momentele de cumpana! Acele momente care iti testeaza motivatia si care scot din tine cel mai determinat om! Lucru dovedit de faptul ca ai accesat pagina noastra! Vino la un tur al celor mai calitative piese de schimb si interactioneaza cu agentii nostri consultanti! Vei afla toate noutatile din industrie si le vei putea aplica in afacerea ta!

Rezultate garantate cu aceasta pompa apa motor Liebherr G936 originala!

Materialele din care este prelucrat aceasta pompa ii confera gradul de calitate necesara exercitarii rolului sau pe o perioada indelungata! Ea functioneaza pe principiul unei axe, astfel incat miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Asa, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului!

Cu un telefon afli cele mai detaliate informatii!
Cand vine vorba de intreprinderea activitatii clientilor nostri, avem mari pretentii de la noi si asteptarea ca ei sa tina cont de cele indicate! Te invitam sa abordezi serviciul gratuit de consultanta, acest prilej al garantiei eficientei! Odata asistat de consultantii nostri, vei sti sigur ca ai facut o selectie compatibila si ca metodele predate vor da randament! Orice informatie iti este acum pusa la dispozitie!

Suntem adepti ai profesionalismului, motiv pentru care oferim garantie pentru fiecare produs! Aceasta pompa de apa pentru motor Liebherr G936 dispune de o garantie ce este valabila un an de zile in cazul defectunilor din fabrica!

Lucram cu promptitudine! Domeniu in care activezi nu suporta amanare, motiv pentru care iti trimitem aceasta pompa apa motor Liebherr G936 in 24 de ore! Da, oriunde in tara! Intra pe site, plaseaza comanda si noi ne vom ovupa responsabil de procesul de expediere!

Aici intervine responsabilitatea ta! Rezultatul va fi reflexia alegerilor tale, de aceea trebuie sa le iei pe cele mai sigure! Sugeram ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata! Da-ne de stire daca ai nevoie de indrumare si te ghidam catre un atelier din zona ta! Un montaj profesional va prelungi durata de exploatare a piesei!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura