Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru excavator Liebherr R900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr R900
Cod produs
U275RZV6-AS
Out Of stock
Descriere
Daca ai ales aceasta pompa apa excavator Liebherr R900 cu siguranta ai nevoie de o piesa care sa persiste si care sa functioneze impecabil! Aceasta bijuterie tehnica este acum disponibila pe stoc, la un pret extrem de accesibil! Nu numai ca este un element motor esential utilajului, dar este esential si economiilor tale! Este o varianta sigura si pentru modelul Liebherr R900C-LI!
Nu da vina pe circumstante! Fa in asa fel incat ele sa fie in favoarea ta! Ti se pare ca esti intr-o situatie nefavorabila tie? Atunci adopta tehnicile care sa schimbe acest lucru! Cum le poti afla? Dand un simplu telefon departamentului de consultanta din cadrul firmei noastre! O intreaga echipa de speciliasti abia asteapta sa iti preia cazul si sa faca din el magie!

Lucreaza cu calitatea mult si bine cu aceasta pompa apa excavator Liebherr R900 originala!
Fiecare piesa este conceputa si prelucrata in asa fel incat sa indeplineasca un anumit rol! In functie de acesta cauti si tu o anumita creatie tehnica! Aceasta pompa functioneaza in parametri ideali, pe principiul unei axe. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima.

Nu-ti scapa nimic daca tii legatura cu noi!
Sa treci printr-o problema tehnica alaturi de consultantii nostri este de departe cea mai placuta provocare! Atunci cand problemele te coplesesc, apeleaza la cea mai sigura metoda de remediu: serviciul gratuit de consultanta! In acest mod, toata dificultatea va lua usor forma unei posibilitati! Te vom ajuta sa identifici problema de la radacina si sa o inlaturi in mod profesional!

Ai comandat aceasta pompa de apa pentru excavator Liebherr R900 de pe stoc? Super! De acum stai fara grija! Caci ea vine la pachet cu o garantie pentru un an! Acum nu trebuie sa-ti mai faci griji in cazul defectiunilor din fabrica!

Nu te tinem pe loc! Te ajutam sa-ti reiei activitatea repede si bine! Intra pe site, acceseaza datele de contact si noi iti trimitem aceasta pompa apa excavator Liebherr R900 rapid! Oriunde te-ai afla, ea va ajunge la tine in 24 de ore!

Pentru a folosi piesa cat mai mult, recomandarile noastre sunt urmatoarele:
• Utilizeaza un antigel cu proprietati anticorozive
• Evita sa lovesti axul pompei de apa!
Daca nu ai idee incotro sa o apuci, comunica-ne si iti trimitem un contact din zona ta! Pentru ca montajul sa fie demn de lauda, apeleaza la un atelier care sa prezinte documentatie de service!

Specificatii
• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura