Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Liebherr 10132816

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
W1E3IQFY-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa Liebherr 10132816 este o piesa reprezentativa in categoria de care apartine! Este inca o oportunitate originala prin care sa cresti eficienta utilajului! Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te cum ar fi sa iti remediezi defectiunea, sa beneficiezi de eficienta indelungata si sa investesti totodata inteligent! Noi am spune ca este o afacere pe cinste!
Munca concentrata si eficienta este adevarata cheie a succesului. Asa ca hai sa vedem cum o poti intreprinde cel mai bine! Alege sa initiezi un apel catre serviciul de consultanta si beneficiile vor veni de la sine! Tinand legatura cu expertii nostri, vei dobandi o noua viziune asupra performantei si vei lua deciziile raportnadu-te la noua tehnologie de pe piata!

Imbunatateste sistemul motor cu aceasta pompa apa Liebherr 10132816 originala!
Nu este valabil doar in anumite cazuri ca rolul este realizat in functie de calitatea piesei. Ba chiar ar putea fi considerata o afirmatie general valabila! Motiv pentru care poti scapa de griji in ceea ce priveste aceasta pompa! Pompa de apa functioneaza pe principiul unei axe, conectata la o serie de palete, care se rotesc. Miscarea de rotire creeaza aspiratie si trage apa din radiator. Astfel, motorul utilajului tau are constant o temperatura optima lucrului si bunei functionari.

Afla si aplica cele mai noi informatii!
O solutie care sa sustina si sa aduca eficienta in afacerile muncitorilor a fost serviciul de consultanta! Acesta este un adevarat prilej de cunoastere si de adoptare a celor mai potrivite tehnici! Operatorii nostri te vor prelua si te vor asista temeinic pe tot parcursul procesului de achizitionare! Impreuna veti decide asupra piesei potrivite si veti cadea de comun acord asupra unor metode de intretinere!

Suntem profi pana la capat! Nu vrem sa lasam loc de interpretari, asa ca aceasta pompa de apa Liebherr 10132816  va beneficia de garantie timp de un an! Certificatul il vei gasi in colet alaturi de factura!

Ne-ai solicitat, am si executat! Pentru ca ne place sa fim prompti! Plaseaza comanda intrans pe site si vei primi aceasta pompa apa Liebherr 10132816 in doar 24 de ore! Indiferent de orasul in care te afli, noi iti vom trimite produsul dorit rapid!

Acest moment este cel care iti va valorifica investitia sau o va anula! Depinde de alegerea ta! Pentru siguranta integritatii piesei, alege sa o instalezi intr-un atelier de specialitate in prezenta profesionistilor! Nu te lasa ispitit de tehnica improvizatiilor, caci aceasta va degrada buna functionare a utilajului! Alege profi!

Specificatii

• este o echivalenta
• fara capac posterior
• 1 garnitura
• 5 oringuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura