Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata incarcator frontal Case 221

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 221
Cod produs
FJO5MVHC-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei o piesa de calitate superioara, dar care sa aiba si un pret rezonabil? Atunci, iti prezentam acest rulment pinion atac fata Case 221 care a poposit in depozitul nostru! Componenta apartine brandului Carraro! Asadar, propunerea noastra este de a achizitiona o piesa originala de top. Prelucrarea acestei componente se face la standarde inalte de calitate in Japonia. Din acest motiv, iti recomandam cu incredere sa comanzi acest produs!

Daca flota ta de utilaje are in componenta si incarcatoarele frontale Case 221D sau Case 221E, atunci poti monta acest tip de rulment! Ca sa faci un montaj corect, trebuie in pereche sa inlocuiesti rulmentul. Inlocuirea simultana a lor duce la asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac in mod corect. Mai precis, miscarea aceasta trebuie sa fie lipsita de excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti acum si simeringul. El va etansa puntea din fata al locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac fata Case 221 - obtii performante cu incarcatorul frontal!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Rulment pinion atac punte fata pentru incarcator frontal Case 221 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac fata Case 221 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura