Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Hydrema 7000029

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
KINLQ647-IA
Out Of stock
Descriere
Primesti acest rulment Hydrema 7000029 urgent! Expedierea ei o facem fulger, maine ai deja componenta! Iti vei asigura o functionare perfecta a echipamentului cu ajutorul acestei componente originale Carraro! Este o productie de un real succes, realizata pe teritoriul Japoniei. Caracterizata prin fiabilitate, piesa de schimb este foarte rezistenta datorita materialului de calitate folosit. Cere o oferta cat mai curand!

Adaugam aici un aspect important pe care trebuie sa il iei in serios. Rulmentii se monteaza in pereche daca vrei ca pinionul de atac sa aiba asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate. Vei elimina si jocul acestuia fata de axa. Sa schimbi tot acum si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru a afla mai multe detalii despre montaj ori daca esti interesat de mai multe piese compatibile cu utilajul tau, consilierii nostri tehnici iti pun cu placere la dispozitie consultanta tehnica gratuita.

Rulment Hydrema 7000029 - profita de calitatile sale tehnice!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment Hydrema 7000029 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment Hydrema 7000029 pe care il doresti!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura