Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Hydrema 7000551

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hydrema 7000551
Out Of stock
Descriere
Un pivot Hydrema 7000551 este o piesa super rezistenta, recomandata de ingineri constructori si de agricultori, foarte fiabila pentru o multitudine de modele. Asa ca, daca ai defectiuni pe la piesele de transmisie, ai ajuns unde trebuie. Aici vei gasi o gramada de informatii si sfaturi pentru tine si utilajul tau. Insa nu uita de posibilitatea de a intra in legatura cu noi, pentru a primi un ajutor complet.

Un pivot Hydrema 7000551 este lucrat intr-un atelier de creatie tehnica foarte popular. Model original Carraro, este rezultatul muncii unor oameni cu experienta si maini pasionate. Fabricat dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic, promite o rezistenta extraordinara la socuri mecanice si tensiuni. Este perfect pentru o echilibrare optima a utilajului si o sustinere sigura a lui .

Nu uita de serviciul nostru gratuit de consultanta, in care toti clientii nostri si-au castigat dreptul de a invata cum sa isi intretina corect utilajul, investind in piesele lor pe termen lung.
De asemenea, nu uita ca, oricare ar fi defectiunea sau situatia in care te afli, cu un simplu telefon putem fi alaturi de tine, pentru a te ajuta sa iesi dintr-o situatie neplacuta.

Acest pivot Hydrema 7000551 are o garantie de 6 luni, pentru acele nesuferite defecte din fabrica, in cazul in care exista.
Pentru o viata cat mai lunga a pieselor de schimb, investeste mai mult in intretinerea utilajului. Agentii nostri te pot invata lucruri extrem de utile, iar acest lucru nu te costa nimic. Profita de aceasta sansa, iar afacerea ta poate avea profituri mult mai mari.

Daca te-ai hotarat sa comanzi un pivot Hydrema 7000551, acest lucru este extrem de usor. Plaseaza comanda ta direct in site-ul nostru sau comanda telefonic. Coletul va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, indiferent de zona, iar plata se face la livrare.

Montajul unui pivot se face exclusiv intr-un atelier de specialitate.
Noi transmitem cu fermitate tuturor clientilor nostri ca, oricare ar fi piesa de schimb si calitatea ei, montajul poate face diferenta. Un montaj corect, ce respecta indicatiile producatorului, efectuat de un mecanic cu experienta, poate prelungi viata piesei de schimb.
Pe de alta parte, greseli de montaj pot duce la uzura prematura si vei fi nevoit sa schimbi piesa foarte curand.
Daca nu stii la cine sa apelezi sau nu ai incredere, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Din atatea recomandari, sigur o vom gasi pe cea mai potrivita pentru tine.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: B7K3STQR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura