Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Hydrema 14002931

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
NUWIRC3O-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment Hydrema 14002931 - piesa de exceptie acum in depozitul nostru! Poti comanda acest produs oricand doresti si te vei bucura de calitate, de pret avantajos si de livrare super-rapida! Piesa este una originala Carraro. Ea se fabrica in uzine de pe teritoriul Japoniei. Pretul accesibil si calitatea materialului ii convinge pe clienti sa aleaga acest produs cu toata increderea. Este componenta fiabila de care are nevoie echipamentul tau pentru a functiona fara cusur!

De fiecare data cand esti in cautarea unei solutii avantajoase pentru reparatia ori mentenanta utilajului, iti oferim cu placere consultanta tehnica gratuita. Suna acum si afla de ce este necesar sa montezi acest tip de rulment in pereche si de ce este musai sa inlocuiesti tot acum si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Sunt multe sfaturi intelepte pe care asistentii tehnici ti le pot explica in detaliu. Contacteaza-ne cu incredere!

Rulment Hydrema 14002931 - s-a acordat maxima atentie in fabricarea sa!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment Hydrema 14002931 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment Hydrema 14002931 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura