Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Caterpillar 430-8768

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7FV8K61Q-IA
Out Of stock
Descriere
Comandarea unei piese de calitate superioara este cea mai buna alegere pentru echipamentul tau! Alege un rulment Caterpillar 430-8768 original Carraro! Aceasta componenta este produsa in fabricile din Japonia si este executat cu o precizie matematica. Produsul obtinut este extrem de rezistent! El poate fi utilizat o perioada de timp mult mai lunga decat a altor componente din aceeasi categorie. Trebuie neaparat sa ceri o oferta!

Daca nu stii ce piesa ar fi potrivita pentru utilajul tau, noi verificam si compatibilitatea lor cu utilajul tau. Colegii nostri de la departamentul tehnic sunt incantati sa te ajute, asa ca suna-ne acum! Vei afla ca rulmentii ar trebui sa fie montati in pereche. Simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac trebuie si el inlocuit! Mici detalii care fac diferenta, sa tii cont de ele daca iti doresti performanta maxima cu echipamentul tau!

Rulment Caterpillar 430-8768 - o piesa de calitate superioara!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment Caterpillar 430-8768 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment Caterpillar 430-8768 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura