Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
7PFMKYLI-A-CD
Out Of stock
Descriere
O piesa de schimb prelucrata intr-un atelier de referinta si care indeplineste nevoile utilajului tau este cea mai buna investitie pe care o poti face pe termen lung! Acest simering butuc buldoexcavator Caterpillar 430 este elementul de trasmisie care are o functie vitala in cadrul grupului reductor! Rolul lui este acela de a asigura o cat mai buna protectie in fata factorilor nocivi din mediul extern. Acesti factori pot periclita functionarea optima. Praful, umezeala, rugina si alte impuritati sunt nefavorabile angrenajului utilajului tau. Insa piesa noastra de schimb, montata corespunzator, creeaza o bariera eficienta in fata acestora!

Avem un depozit in care iti poti pune toata incredera, mai ales atunci cand te afli in situatii limita, necunoscute pentru tine! Iar aceasta componenta originala Carraro e numai buna pentru momente critice. Sa luam aminte asupra faptului ca, dupa atatia ani de experienta, suntem foarte dotati tehnic si stim cum sa actionam, chiar si in cele mai grave dintre situatii! Echipamentele noastre servesc tuturor categoriilor de utilaje si sunt un compliment pentru fiecare client!

Simering butuc buldoexcavator Caterpillar 430 este condimentul ideal pentru performanta!

Acest simering este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Stim sa oferim ajutor! Avem consultanta gratuita!

Avem raspunsuri pentru orice intrebare, avem solutii pentru orice dificultate si, nu in ultimul rand, avem disponibilitate pentru tine! Fie ca ai nevoie sa fii asistat la telefon, fie ca esti intr-o situatie delicata si trebuie sa ne deplasam catre tine, te poti baza pe noi! Serviciul nostru gratuit de consultanta este acel ceva pe care nu-l mai regasesti nicaieri si care ne reprezinta echipa! Ne place sa traim satisfactia lucrurilor facute bine si sa contribuim la succesul tau!

Investitiile pe care le vei face alaturi de noi sunt investitii pe termen lung! Vei primi acest simering butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430 alaturi de certificatul de garantie, valabil 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem motivati sa ne grabim! Primesti acest simering butuc buldoexcavator Caterpillar 430 in 24 de ore, oriunde in tara! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa intri pe site pentru a descoperi selectia vasta de piese!

Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam ca este indicat sa montam un simering de butuc nou atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc daca acestia prezinta joc! Aceasta componenta se potriveste si cu modelele 430D, 430E, 430F.

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura