Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Caterpillar 1570739 157-0739

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 1570739 157-0739
Cod produs
LX2EGOQ7-M-CD
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc Caterpillar 1570739 157-0739 este propunerea noastra pentru tine. Piesa reprezinta un produs original Carraro, special conceput pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Daca te-ai saturat de componente costisitoare, care cedeaza dupa doar cateva utilizari, atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa alegi acest simering calitativ fabricat in Italia.

Uneori poate ca iti pare dificil sa iei o decizie, iar framantarile te pot coplesi. Alaturi de noi nu e timp pentru astfel de sentimente. Uita de grijile componentelor de slaba calitate, uita de defectiunile dese ale utilajului tau si incepe sa te uiti senin spre viitor. Ne vezi si pe noi? Suntem aici, suntem acolo, pentru a-ti sari in ajutor ori de cate ori ai nevoie.

Simering butuc Caterpillar 1570739 157-0739 este componenta care nu te va dezamagi!

Cu totii trecem prin clipe in care parca nimic nu merge cum trebuie. Se defecteaza una, schiopateaza alta. Dar daca nu vrei sa treci prea des prin astfel de momente, atunci alege aceasta componenta a carei rol este de a etansa reductorul final. Mai are sens sa mentionam ca e o piesa calitativa si durabila?

Alaturi de echipa noastra problemele ce le credeai de nerezolvat sunt ca si uitate!

Inainte de a plasa comanda, poti verifica compatibilitatea piesei care te intereseaza cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Venim in sprijinul tau cu oferte personalizate si servicii complete, care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte. Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna putem gasi cea mai avantajoasa solutie pentru afacerea ta! Nu uita ca serviciul nostru gratuit de consultanta e menit sa iti rezolve problemele!

Acest simering butuc Caterpillar 1570739 157-0739 nu vine cu mana goala! Va ajunge la tine insotit de un certificat de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la data achizitiei.

Livram acest simering butuc Caterpillar 1570739 157-0739 in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Nu uita ca pe site-ul nostru poti descoperi solutii pentru toate problemele tale!

Iti recomandam ca de fiecare data cand vine vorba despre montaj sa ai atentia sporita. Daca faci acest pas gresit, atunci investitia ta e pierduta. Nu risca! Alege doar serviciile atelierelor de specialitate si ale mecanicilor experimentati!

Specificatii tehnice

Dimensiuni: 150 x 180 x 14.5/ 6 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura