Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru stivuitor JCB 940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 940
Cod produs
ZJBPENS2-AS
Out Of stock
Descriere
Indiferent de obstacole, trebuie sa continui cu forte proaspete si tehnici imbunatatite! Mai ales daca vorbim de obstacole de natura tehnica, nu este loc de indoiala! Primul pas este acela de  a te concentra asupra produselor de calitate superioara! Aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 940 se va dovedi a fi o alegere ideala pentru masinaria ta! Alege-o si pentru modelul Jcb 940-4 si comand-o impreuna cu filtrul necesar!

Motivarea pozitiva are in vedere cresterea eforturilor si contributiei in realizarea obiectivelor! Si iti va fi mult mai usor atunci cand vei avea la indemana cele mai recente informatii! Informatii furnizate de cei mai priceputi agenti de consultanta! Acestia vor fi mana ta dreapta in intreprinderea activitatii proprii! Contacteaza-i si afla ce au de spus!

Calitate pe saturate cu aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 940  moderna!
Aceasta pompa este o piesa de baza in angrenajul motor, gratie modului in care funtioneaza si rezistentei sale indelungate! Aceasta va alimenta motorul utilajului tau exact asa cum iti doresti si va face fata presiunilor de peste zi! Mizeaza pe calitatea superioara si integreaz-o in sistemul masinariei tale!

Cere detalii si afli informatii extra!
Adreseaza-ne orice intrebare, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un timp alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita pentru utilajul tau si te vor instiinta despre orice aspect tehnic! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Iti oferim toata siguranta! Fiecare produs din depozitul nostru detine un certificat de garantie cu valabilitate pentru defectiunile din fabrica! Aceasta pompa electrica alimentare pentru stivuitor Jcb 940 are garantia valabila un an de zile!

Ne gandim la nevoia ta de a-ti relua activitatea! Motiv pentru care iti livram aceasta pompa alimentare stivuitor Jcb 940 in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Intra pe pagina de contact si acceseaza datele noastre pentru a lua legatura cu noi!

Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea si conditia, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru a evita ca piesa sa fie montata gresit si astfel eviti sa faci alte investitii! Daca vei urma acest sfat, piesa va dispune de o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura