Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT35D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stivuitor JCB TLT35D
Out Of stock
Descriere
Pentru stivuitor JCB TLT35D iti ofertam pompa de alimentare la cel mai bun pret si o livram rapid in localitatea ta. Aceasta este o productie europeana ce se afla in stocul nostru in permanenta.

Cel mai important beneficiu al acestei pompe este posibilitatea de inlocuire a originalei la acelasi nivel de performanta. In plus, fiind conceputa din materiale cu rezistenta ridicata, durata de exploatare se poate extinde avantajos.

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare incorporata iti va fi livrata alaturi de garnitura de montaj intre pompa si blocul motor.

Daca nu va functiona la capacitate maxima vei avea un certificat de garantie valabil 1 an care iti asigura inlocuirea modelului.

Putem livra rapid in orice localitate deoarece apelam la cele mai bune servicii de curierat. Coletul iti va fi pus la dispozitie pentru verificare inainte ca rambursul sa fie ridicat, astfel evitand orice nemultumire in colaborarea noastra.

Da-ne de veste daca te putem ajuta la montaj caci avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Serviciile lor le poti solicitate inclusiv daca utilajul necesita reparatii complexe sau trebuie efectuate reviziile periodice. Mai multe detalii iti ofera consilierii nostri tehnici daca suni la unul din numerele de telefon afisate!

Cod pompa: PIH27JBE-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura