Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru stivuitor JCB TLT35D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT35D
Cod produs
RA3MP6TF-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid oprire motor stivuitor JCB TLT35D se afla in mod constant in depozitul nostru. Cand incep poticnelile motorului, este clar ca buna ziua ca piesa trebuie inlocuite. Stim ca iti vine sa mai tragi un pic de utilaj, dar nu face sub nicio forma asta. Risti sa platesti cat nu face. Ce rost are sa arunci cu banii intr-o noua reparatie. Respecta-ti utilajul ca sa te respecte pe tine. Uite, punem piesa la expeditie. Soseste foarte iute.

Atunci cand utilajul tau se defecteaza aplica litera a din abecedarul de help - suna-ne pe noi. Iti facem ora de citire din nou placuta. Invatatorii nostri iti vor preda toate notiunile de baza, ca in invatamantul de stat - adica gratuit. Tu doar trebuie sa ii asculti si sa iti faci temele. Si vei trece clasa negresit cu premiul I cu coronita.

Solenoid oprire motor stivuitor JCB TLT35D o piesa de pus in rama
Pentru putea opri motorul, solenoidul acestuia trebuie dezactivat, ceea ce inseamna inchiderea conductei de combustibil si a supapei de combustibil. Daca solenoidul este deteriorat, alimentarea cu combustibil va fi intrerupta si motorul se va opri din cauza pierderii de putere. E o piesa cu putere de reglementare a bunei functionari a motorului.

Un consult la doctorul de utilaje este gratuit
Daca nu esti foarte convins de compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, vorbeste cu echipa noastra de consultanti. Stiu materia si iti vor spune exact ce trebuie sa faci. Tema pieselor de schimb e laptele de la cafea pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Iar daca nu te conving cei patru asi de pe masa, il scoatem si pe al 5-lea -  toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Garantie
Daca alegi sa achizitionezi acest solenoid oprire motor pentru stivuitor JCB TLT35D vrem sa stii ca esti asigurat in cazul unui neplacut defect de fabricatie. In pachetul cu piesa de schimb vei gasi si un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si rezolvam fara costuri suplimentare.

Livrare
Iti putem expedia produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din Bucuresti si o ridici personal.

Montaj
Montajul reprezinta un moment de rascruce atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara alte accidente. Daca ai gresit la montaj, piesa nu isi recupereaza costul prin exploatare.  Trebuie sa mai incerci o data si mai si platesti in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun.

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura