Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru stivuitor JCB TLT35D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT35D
Cod produs
FB7T345C-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina oprire motor stivuitor JCB TLT35D este oricand disponibila in depozitul nostru. Ne place sa nu fim luati pe nepregatite. Vrem sa cunoastem problema inainte ca ea sa apara. Aprovizionam cu multa atentie, tinand cont de calitatea parcului de utilaje din tara. Suntem permanent cu ochii pe statistici. Pentru unii pot fi plictisitoare, insa daca stii sa le citesti nu ai cum sa fii prins pe picior gresit. Ele iti arata de unde vii, unde esti si, mai ales, unde te duci. Dar lasa asta pe seama noastra. Avem piesa, vino s-o ridici!

Bine ai venit in lumea reala, lumea industriei si a constructiilor. Afla ca este un sector dinamic, extrem de fluid si in care nu sunt premise erori. De aceea, te sfatuim ca, imediat ce ai facut investitia de utilaje noi sa te asiguri de un lucru - furnizorul de piese de schimb. Partenerul care iti va asigura intotdeauna spatele. Utilajele tale se vor defecta uneori in exploatare si vei vedea ca nu este timp de cautat solutii decat on the spot. Trebuie sa le ai deja. Iar solutia suntem noi. Cauta-ne, hai sa ne cunoastem si vei vedea ce simplu va fi mai incolo.

Bobina oprire motor stivuitor JCB TLT35D buna de tipar
Cand electrovalva este alimentata, acest lucru va face posibila deschiderea fluxulului catre motor. Motorul va porni si va functiona optim, daca bobina este o piesa buna. Cand se doreste stationarea masinii, puterea catre bobina de oprire va fi oprita, ceea ce va inchide alimentarea circuitului si apoi motorul se va opri si el.

Jumatate tu, jumatate eu
Ne-am dorit sa oferim un serviciu de consultanta gratuit dintr-un simplu motiv, ai nevoie de el astfel. Informatia circula liber, noi doar o strangem si o ordonam si iti oferim doar ce anume te priveste. Nu te aglomeram cu lucruri care nu te intereseaza. Iti oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde te afli. Cum ar spune doi prieteni, jumatate tu, jumatate eu.

Garantie
O asemenea bobina oprire motor pentru stivuitor JCB TLT30D va sosi la tine alaturi de un certificat de garantie ce acopera riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Aceste situatii apar foarte rar, dar este bine sa elimini orice risc daca este posibil.

Livrare
Aceasta bobina oprire motor stivuitor JCB TLT30D trebuie musai sa ajunga la tine. Repede si in intregime. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica chiar tu produsul direct din depozit. Sau il putem expedia cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in maxim 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul bobinei si nu cunosti pe nimeni around, adreseaza-te consultantilor nostri. Avem o lista intreaga cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, pe loc. Terminam procesul de repunere in functiune in foare scurt timp!

Specificatii tehnice:

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura