Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru stivuitor JCB 940

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 940, JCB 940-2, JCB 940-2 LE
Cod produs
Y5QT80KL-A-MI
Out Of stock
Descriere
Starea generala a utilajului tau este generata, printre altele, de calitatea pieselor de schimb pe care i le oferi atunci cand situatia o impune! Cu cat mai bine formulate si prelucrate, piesele de schimb se comporta ca niste compusi indispensabili performantei. Aceasta pompa apa stivuitor JCB 940 pe care ai cautat-o este o piesa de motor careia i se mai spune si „inima utilajului”.
Acest „supranume” evidentiaza chiar rolul sau, extrem de dinamic si neaparat necesar in functionarea motorului tau! In mod evident, aceasta pompeaza lichid si ofera conditii optime in timpul deplasarii! Este prelucrata din metale de top, imbunatatite pentru rezistenta la exploatare intensa! O regasesti permanent pe rafturile noastre, alaturi de un stoc generos de piese moderne si extre si foarte usor de livrat, oriunde te-ai afla.

Depozitul nostru este locul in care poti deveni cel mai bun explorator al utilajului pe care il conduci! Angajatii nostri sunt pregatiti sa te ajute sa-ti cunosti mai bine utilajul si sa iti asumi o serie de metode de intretinere ale lui, extrem de eficiente pe termen lung! Noi numim acest lucru investitie pe termen lung, pentru ca aceste actiuni, facute cu chibzuiala, vor genera rezultate remarcabile in timp si multa economie! Timpul, energia si banii pe care esti dispus sa le folosesti, vor fi mai bine programate, cu scopul de a-ti spori eficienta si de a-ti creste productivitatea!

Un nou model de interventie tehnica alaturi de noi!
Aceasta pompa de apa pentru stivuitor JCB 940 este prelucrata asa cum se cuvine, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

O mana de ajutor incepe cu serviciul nostru de consultanta!
Ofera utilajului tau o baza tehnica de inalta calitate! Promovam calitatea in toate formele ei si aprofundam acest subiect prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Alaturi de noi alegi elemente perfect compatibile utilajului tau si inveti sa le folosesti cu eficacitate! Vei obtine contacte sigure pentru montaj, planuri de intretinere personalizata si asistenta tehnica de urgenta atunci cand esti imobilizat cine stie pe unde! Dezvolta relatia ta cu agentii nostri si vei castiga informatie de calitate si o noua viziune asupra activitatii de productie!

Garantia produselor noastre deriva din calitatea si rezistenta lor! Clientii nostri sunt obisnuiti sa primeasca produse de top, iar noi suntem satisfacuti sa observam rezultatele pozitive ale implicarii noastre! Aceasta pompa apa stivuitor JCB 940 detine si un certificat de garantie pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Promptitudinea cu care expediem produsele noastre este o forma de respect pentru timpul tau! Primesti aceasta pompa apa stivuitor JCB 940 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa completezi aceasta cerere de pe site!

Inima utilajului tau bate dupa cum ii canta mecanicul! Da, cam atat de mult influenteaza montajul functionarea utilajului!
Ai grija la toate detaliile!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Produsul este perfect compatibil si cu modelele JCB 940-2, JCB 940-2 LE, JCB 940-4 si JCB 940-4 LE.

Codul produsului: Y5QT80KL-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura