Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare incarcator telescopic JCB 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 560
Cod produs
HJWP3207-AS
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ai auzit de faimoasele piese originale care fac valuri printre piesele de schimb pentru utilaje! Una dintre ele este aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 560 proaspat adusa in depozit! Acest anunt este o noua oportunitate prin care sa redai utilajului tau o buna functionare! Comand-o acum, caci este disponibila pe stoc! Calitatea face diferenta! Noi pe asta mizam!
Motivatia este resursa care devine inepuizabila atata vreme cat este alimentata de continuitate! Ramai motivat si determinat in ceea ce priveste evolutia! Ia legatura cu departamentul de consultanta si afla tot ce este nou in materie de tehnica! Cele mai fresh informatii se vor contopi intr-un plan autentic de intretinere! Acest plan iti va servi drept rutina, atata vreme cat il vei respecta cu strictete!

Calitate pe saturate cu aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 560 moderna!
Aceasta pompa este o piesa de baza in angrenajul motor, gratie modului in care funtioneaza si rezistentei sale indelungate! Aceasta va alimenta motorul utilajului tau exact asa cum iti doresti si va face fata presiunilor de peste zi! Mizeaza pe calitatea superioara si integreaz-o in sistemul masinariei tale!

Cere detalii si afli informatii extra!
Adreseaza-ne orice intrebare, nu ezita sa apelezi pentru detalii! Ne facem treaba intr-un timp alert pentru ca tu sa-ti remediezi defectiunile cat mai curand posibil! Agentii nostri te vor ajuta sa faci selectia potrivita pentru utilajul tau si te vor instiinta despre orice aspect tehnic! Iti asteptam solicitarea! Suntem aici pentru tine!

Iti oferim toata siguranta! Fiecare produs din depozitul nostru detine un certificat de garantie cu valabilitate pentru defectiunile din fabrica! Aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator telescopic Jcb 560 are garantia valabila un an de zile!

Ne gandim la nevoia ta de a-ti relua activitatea! Motiv pentru care iti livram aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 560 in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Intra pe pagina de contact si acceseaza datele noastre pentru a lua legatura cu noi!

Daca iti doresti ca piesa achizitionata sa-si mentina calitatea si conditia, avem o recomandare! Indreapta-te catre un centru de asamblare special pentru a evita ca piesa sa fie montata gresit si astfel eviti sa faci alte investitii! Daca vei urma acest sfat, piesa va dispune de o functionare indelungata si sanatoasa!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura