Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru compactor JCB VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb VM117
Cod produs
5FLMDBCQ-AS
Out Of stock
Descriere
In fiecare situatie actionam raportandu-ne la calitate! Munca ta te supune oricum unor situatii dificile. De aceea facem tot ce putem pentru a-ti mai usura din dificultate! Incepem prin a-ti sugera cele mai moderne echipamente tehnice de pe piata! Aceasta pompa alimentare compactor JCB VM117 este o alegere perfecta pentru sistemul motor! Este o creatie tehnica prelucrata de producator european, care si-a gasit rapid locul pe rafturile noastre!

Motivatia este focul care tine aprinse dorintele tale! Alaturi de noi, o vei regasi! Da, chiar in ciuda problemelor! Te vom invata cateva secrete despre cum sa aplici cele mai eficiente tehnici in activitatea ta! Tehnici care se raporteaza la informatiile de actualitate din domeniu! Pregateste-te sa fii sustinut de cei mai profesionisti agenti de consultanta! Un singur apel si vei gasi toate raspunsurile de care aveai nevoie!

Sustine performanta masinariei cu aceasta pompa alimentare compactor Jcb VM117 de ultima generatie!
La un anumit timp, orice piesa are nevoie de imbunatatire sau inlocuire. Totusi, o piesa mult superioara din punct de vedere calitativ va amana defectiunile tehnice si isi va indeplini rolul o perioada buna de timp! Aceasta pompa electrica isi va indeplini functia de a alimenta motorul utilajului pe o perioada indelungata! Isi va dovedi calitatea din prima secunda!

Ne suni si te sustinem!
Daca nu esti sigur in ceea ce priveste alegerea piesei, ia legatura cu noi! Vom identifica piesa corespunzator si impreuna o vom alege pe cea compatibila cu utilajul tau! Spune-ne seria de pe punte sau modelul masinariei si noi vom lua decizia in functie de acestea! Atunci cand faci o investitie trebuie sa te asiguri ca este una corecta! Alaturi de serviciul nostru de consultanta acest lucru este garantat!

Stim… Vrei sa mergi la sigur! Si este de inteles! Tocmai din acest considerent, iti livram aceasta pompa electrica alimentare pentru compactor Jcb VM117 impreuna cu un certificat de garantie valabil un an! Acesta se rezuma la defectiunile din fabrica!

Atunci cand vorbesti despre eficienta, ne priveste si pe noi! Suntem oamenii actiunii, motiv pentru care livram produsele in cel mai scurt timp posibil! Aceasta pompa alimentare compactor Jcb VM117 va ajunge la tine in doar 24 de ore de la comanda! Intra pe site si acceseaza datele de contact!

Lucram doar in conditii de siguranta! Asa ca vrem sa ne facem datoria de profesionisti pana la capat si sa te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate pentru momentul montajului! Nu lasa o asemenea manopera pe mana oricui. S-ar putea ca piesa sa nu-si poata indeplini functia la corect si ceea ce te asteapta este inca o cheltuiala in plus!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura