Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare pentru dumper JCB 6TFT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 6TFT
Cod produs
T23YJEP9-AS
Out Of stock
Descriere
Este momentul sa iti intelegi utilajul mai mult ca niciodata si sa-i oferi ceea ce merita! Aceasta pompa alimentare dumper Jcb 6TFT ar putea fi ce ii lipseste! Conceputa in atelierele originale, fabricata din materiale calitative si rezistente, aceasta bijuterie motor va contribui masiv la performanta utilajului! Ea poate veni insotita de filtrul necesar, la solicitare! Acum este pe stoc la un super pret!
Ai invatat regulile jocului. Tot ce trebuie sa faci este sa joci mai bine decat oricine altcineva! Mai ales in aceasta industrie! Si cum sa faci asta, daca nu cu sustinerea unor experti? Ai alaturi de tine super echipa de consultanta pregatita in orice moment sa iti livreze informatii de ultima ora! Apeleaza serviciul nostru unic de pe piata si raporteaza-te la tehnologia avansata!

Cu aceasta pompa alimentare dumper Jcb 6TFT stii sigur ca ai ales calitatea!
Probabil esti familiarizat cu situatia in care suprasoliciti o piesa, aceasta sa cedeze. Nu este cazul acestei pompe, intrucat isi indeplineste functia in parametri incredibili! Este o piesa motor care va alimenta motorul masinariei tale exact asa cum trebuie! Aceasta a fost prelucrata din materiaale premium, tocmai pentru a rezista multa vreme!

Vino si afla cele mai recente informatii tehnice!
Suntem aici pentru a-ti furniza cele mai actuale date cu privire la orice tine de munca pe care o intreprinzi! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta tehnica iti vor sugera un loc perfect pentru montaj, te vor asista in alegerea piesei potrivite, te vor invata cateva trucuri pentru intretinerea utilajului tau si iti vor oferi un plan doar al tau de mentenanta!

Atunci cand investesti bani si timp, trebuie ca alegeera sa merite! Din acest considerent, aceasta pompa electrica alimentare pentru dumper Jcb 6TFT detine certificat de garantie valabil un an de zile! Acesta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica!

Timpul este cea mai valoroasa moneda! Asa ca il vom gestiona ca niste profesionisti ce suntem! Aceasta pompa alimentare dumper Jcb 6TFT va fi livrata catre tine in numai 24 de ore! Poti plasa comanda instant, intrand pe site-ul nostru si solicitand datele de contact!

Montajul este un subiect esential pe care il abordam cu fermitate cu fiecare client! Ne dorim ca investitia ta sa fi meritat asa ca te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate pentru a efectua un montaj corect! Performanta piesei depinde de acest moment asa ca opteaza pentru o manopera profi! Iti putem recomanda un loc din apropierea ta!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura