Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru dumper JCB 726

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 726
Cod produs
E8U5RK0A-V-MI
Out Of stock
Descriere
Descopera puterea si eficienta pe care le asigura aceasta pompa electrica alimentare JCB 726 - o piesa rezistenta, fabricata in Europa, de foarte buna calitate, la un pret accesibil. Proiectata dupa ultimele tehnologii, este o alternativa a originalului foarte buna, fabricata dintr-un aliaj care ii confera rezistenta la solicitari. Plus ca avem un stoc permanent aprovizionat, e la dispozitia ta oricand.
Cere o oferta, suna-l pe consultantul nostru! Intreaba tot ce crezi ce ai nevoie, orice detaliu e important atunci cand vrei sa alegi corect piesa potrivita! Ai de unde alege, dintr-un depozit cu zeci de mii de piese asezate ordonat pe rafturi care asteapta cu nerabdare prima zi de lucru. Iar pentru suport tehnic profesionist, ai o intreaga echipa: echipa ACNPiese Utilaje!
Pompa electrica alimentare JCB 726 - bucura-te de performanta!
Daca pompa de combustibil este gata sa cedeze, semnele de avarie sunt evidente: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote anormale, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin. Iti recomandam o revizie tehnica, dar mai mult ca sigur ai nevoie de o pompa de alimentare noua! Investeste acum in aceasta pompa electrica de alimentare si bucura-te de performanta superioara, eficienta sporita si fiabilitate remarcabila!
Informeaza-te,  e sansa ta catre succes!
Consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim este de un real ajutor atunci cand ai utilajul defect! Nu mai pierde timp pretios, afli tot ce te intereseaza daca il suni pe consultantul nostru: detalii despre piesa, comanda, livrare, depanare mobila, sau chiar planuri de depanare personalizata sau metode de imbunatatire a rutinei zilnice! Ai un ghid exhaustiv de informatie tehnica aplicata la telefon, suna-l cu incredere pe consultantul nostru!
Poti avea incredere ca pompa electrica de alimentare pentru dumper JCB 726 va functiona in conditii dificile si iti va asigura o productivitate continua. Ea  vine la pachet cu un certificat de garantie de 1 an oferit de producatorul european. Iti recomandam sa o montezi profesionist si astfel ii vei prelungi durata de viata!
Poti veni acum in depozitul nostru sa iei aceasta pompa electrica alimentare JCB 726 o avem pe stoc! Daca o comanzi, ea pleaca astazi spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara!
Montajul corect se comporta ca o investitie pe termen lung si asigura o perioada mult mai mare de functionare, fara sincope, la capacitate sporita! Un montaj improvizat iti compromite in cel mai scurt timp investiile! Pozitionarea corecta a tuturor pieselor, etansarea sistemului de alimentare, curatarea temeinica a rezervorului, nu sunt la indemana oricui. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna-ne si iti facem legatura cu un tehnician bun!

Specificatii tehnice

• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 24 V
• Lungimea totala este de 186,61 mm.
• Diametru prindere: -fata=10,05mm

-spate=10,49mm

Daca vrei sa prelungesti durata de viata a utilajului tau, ia aminte la sfaturile noastre:

• Pentru o mentenanta eficienta, schimba filtrele de combustibil la fiecare 500 de ore de functionare a utilajului.
• Atunci cand montezi o pompa noua, inlocuieste si o-ringul care etanseaza componenta in sistem.
• Inainte de montarea pompei de alimentare, trebuie curatat rezervorul de combustibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura