Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru dumper JCB 714

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 714
Cod produs
EGAPIL6W-RE
Out Of stock
Descriere
Avem o veste buna pentru tine! Pentru o asemenea pompa alimentare dumper JCB 714 vei avea un pret special si adaugam in plus in colet garnitura de la prinderea de blocul motor. O recomandam cu incredere deoarece are un design nou, ce ii permite o inlocuire mult mai eficienta a piesei originale. De asemenea, producatorul ei european a fabricat-o din materiale rezistente si va face fata la multiple solicitari.

Pompa alimentare dumper JCB 714 - cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii!

Noi ii cunoastem rezistenta si eficienta si de aceea o gazduim in depozitul nostru! Ca sa o montezi si tu rapid pe utilajul tau, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Suntem la dispozitia ta daca mai ai intrebare si iti oferim consultanta tehnica gratuita. In plus, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de un mecanic. Colaboram cu specialisti din intreaga tara care pot remedia orice defectiune aparuta la utilajul tau.

O astfel de pompa de alimentare pentru dumper JCB 714 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Pachetul cu aceasta pompa alimentare dumper JCB 714 comandata il poti ridica din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti, unde avem un stoc permanent disponibil. Daca esti din alta localitate iti livram prin curier rapid, ca tu sa beneficiezi cat mai repede de ea. La receptie curierul va astepta rambursul pana te vei asigura ca ai primit fara probleme produsul pe care l-ai comandat.

Pentru montajul pompei, reparatii motoare sau alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei din toate zonele tarii pot interveni asupra utilajului din dotare in localitatea in care acesta se gaseste.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe.
Iti stam la dispozitie pentru detalii! Nu ezita, ia legatura cu noi si vei economisi timp si bani!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura