Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare miniincarcator Caterpillar 287

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 287
Cod produs
S867JMK9-AS
Out Of stock
Descriere
Ne-am promis si ne-am asigurat din prima clipa ca ne vom depasi pe noi insine cu fiecare produs adaugat si cu fiecare serviciu prestat! Si asa a fost! Ne surprindem clientii cu produse din game renumite care performeaza la un nivel avansat! Una dintre ele este aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 287 care se inscrie pe lista celor mai originale produse motor! Este o piesa compatibila si pentru modelele Caterpillar 287B, 287C si 287C2!

Cel mai fericit om este acela care face fericiti cat mai multi oameni! Iar noi suntem extrem de fericiti! Multumim enorm de multi clienti in fiecare zi si contribuim activ la dorintele lor! Fii unul dintre clientii nostri multumiti si beneficiaza de cele mai performante produse si servicii de pe piata! Ne vom dedica cazului tau si il vom face o opera de arta!

Echipeaza-ti utilajul cu aceasta pompa miniincarcator 287 de calitate superioara!
Atunci cand investesti intr-o piesa iti doresti ca aceasta sa-si indeplineasca rolul cel putin la nivelul investitiei! Este perfect firesc! Motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca iti dotezi utilajul cu piese de top, cum este chiar aceasta pompa electrica alimentare! Aceasta va alimenta motorul masinariei exact asa cum se presupune ca ar trebui sa o faca!

Cu o informare corecta vei accede catre succes mai repede!
Cunostintele agentilor consultanti despre domeniul tehnic te vor propulsa mai repede decat ti-ai imaginat si vei ateriza in momentul pe care l-ai visat! Ei iti vor intocmi un plan personalizat pentru intretinere, te vor ajuta in selectia piesei compatibile 100%, iti vor da ponturi pentru cele mai bune ateliere pentru montaj si te vor sustine cu orice informatie de care ai nevoie!

Iti livram fiecare piesa cu siguranta la pachet! Nu ne-am dori sa consideri ca ai investit in van! Aceasta pompa electrica alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 287 dispune de garantie timp de un an! Aceasta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica!

Timpul este esential in activitatea intreprinsa de tine! Nu ne permitem sa tragem de el! Asa ca iti vom trimite aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 287 in primele 24 de ore de la momentul plasarii comenzii! Intra pe site si acceseaza datele de contact!

Montajul este un moment decisiv care contribuie iremediabil la sanatatea piesei alese! Sigur, noi iti livram o piesa de calitate superioara insa daca nu o vei ajuta cu un montaj profesional, nu te mira ca nu va rezista indelung! Este ca si cum ai imbraca o haina de vara in sezonul rece! Haina este fashion si calitativa, insa purtata incorect nu va servi confortului tau!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura