Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare miniincarcator Caterpillar 257

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 257
Cod produs
3DY7L9HE-AS
Out Of stock
Descriere
Esecul este o oportunitate deghizata! Totusi, asigura-te ca inveti ceva din experienta si opteaza de azi inainte pentru produse de inalta calitate! Piese care sa previna pe viitor orice defectiune si care sa performeze pe durata indelungata! Aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 257 va fi piesa care se va integra perfect in sistemul motor al utilajului! Este o varianta compatibila si cu modelul Caterpillar 257B3! Primeste-o in cel mai scurt timp!
Imposibilul poate fi impartit oricand in posibilitati. Trebuie doar sa-ti extinzi viziunea si sa vezi prin fiecare problema o oportunitate de a avansa! Acum vei avea alaturi o echipa de experti care va fi langa tine la fiecare pas! Cele mai practice idei se vor contopi si vor forma un plan personalizat de intretinere, special pentru cazul tau! Urmeaza-l si vei cunoaste rezultatele!

Cunoaste calitatea cu aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 257 din gama pieselor motor!
Pentru ca acesta este aspectul primordial pe care o piesa trebuie il indeplineasca! In functie de calitatea sa, aceasta isi va indeplini rolul pe o anumita durata si intr-o anumita maniera! Aceasta pompa electrica alimentare va alimenta motorul utilajului exact asa cum iti doresti, cum te astepti! Investitia ta va fi meritat din plin!

Participa la cea mai benefica discutie!
Credeai ca te lasam la greu? Completeaza-ti activitatea alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva taine legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului si sugestii care mai de care ce te vor ajuta in intreprinderea activitatii!

Fiecare piesa din depozit dispune de un certificat de garantie cu un anumit termen de valabilitate! Aceasta pompa electrica alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 257 are garantie pentru un an de zile in cazul defectiunilor din fabrica!

Timpul este factorul esential dupa care te ghidezi si in functie de care iti organizezi activitatea! Motiv pentru care iti livram aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 257 in 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Suna-ne sau intra si completeaza cererea de pe site, iar noi iti vom prelua solicitarea instant!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa prada ei! Tine la investitia ta si abordeaza un specialist care va opera profi si va asambla piesa la sigur! Astfel, vei proteja sanatatea piesei si o vei ajuta sa-si mentina calitatea!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura