Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare miniincarcator Caterpillar 252

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 252
Cod produs
JMKURL96-AS
Out Of stock
Descriere
Cele mai complexe piese cu cele mai dificile aplicatii si cu rezistenta extra la presiune le vei gasi in universul nostru tehnic! Poti detine chiar cel mai mofturos tip de utilaj, caci la noi vei gasi piesa ideala pentru el! Aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 252 este dovada calitatii superioare! O piesa de exceptie in randul pieselor motor care este compatibila si cu modelele Caterpillar 252B si 252B3! Comand-o chiar acum!
Daca nu esti pe deplin multumit de situati actuala, fa o schimbare! Mai ales cand ti s-a ivit o oportunitate! Oportunitatea suntem noi! O intreaga echipa, gata sa te sustina in orice moment, prin cele mai moderne tehnici! O echipa care iti va dovedi ca nici cele mai complicate probleme nu sunt de nerezolvat! Adu-ti utilajul in universul nostru tehnic si lasa-ne sa ii redam puterile!

Ofera-i utilajului tau conditii moderne cu aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 252 de calitate!
Atunci cand esti in cautarea unei noi piese, primul criteriu dupa cae o cauti este cel al rolului pe care il indeplineste! Iar ulterior, iti doresti sa-l indeplineasca intr-un mod performant! Aceasta pompa electrica va alimenta motorul masinariei in cel mai sigur mod! Alege-o pentru calitatea premium de care dispune!

Informatia… Cheia catre evolutie!
Asigura-ti un start promitator si informeaza-te cum se cuvine! Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta gratuita te vor asista din primul moment si te vor indruma catre succes! Iti vor fi furnizate cele mai utile date, ti se vor impartasi cateva secrete pentru intretinerea utilajului si vei fi directionat catre cele mai renumite ateliere pentru montaj!

Fiecare produs din depozit vine cu garantie! Aceasta pompa electrica alimentare pentru miniincarcator Caterpillar 252  dispune de ea timp de un an de zile in cazul defectiunilor din fabrica! Certificatul sau se va regasi in colet!

Stim ca iti doresti sa primesti produsele in cel mai scurt timp posibil! Constienti de acest lucru, iti livram aceasta pompa miniincarcator Caterpillar 252 in timp record! Trebuie doar sa accesezi pagina noastra de contact si iti preluam solicitarea! Oriunde ai locui, noi promitem o expediere imediata!

Este important cum pornesti la drum, caci acest aspect iti va influenta intregul parcurs! Alege sa incepi prin a asambla piesa sub supravegherea unor profesionisti, in ateliere menite pentru asa ceva! Improvizatiile nu au fost nicicand sigure si de cele mai multe ori au costat timpul, banii si energia celui ce le-a preferat!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura