Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare buldoexcavator Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
JUY1QF6E-AS
Out Of stock
Descriere
Incepe-ti si tu ziua cu alegeri care sa contribuie la productivitatea ta de peste zi! Alege aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 424D livrata din atelierele originale! Menita pentru a raspunde asteptarilor si pentru a suporta presiuni in conditii limita de munca, aceasta creatie originala si-a facut aparitia in depozitul nostru! Intentioneaza sa se regaseasca aici constant!
Lucrurile nu vor decurge mereu perfect! De aceea trebuie sa ai acel AS din maneca pe care sa-l scoti atunci cand situatia o cere! Intampini o problema neprevazuta? Infrunt-o prin cele mai moderne tehnici! Si asigura-te ca nu vei mai da de ea a doua oara! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat tocmai cu acest scop! Pentru a-ti pune la dispozitie cele mai moderne tehnici si idei!

Alege si aplica calitatea prin aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 424D rezistenta!
Rolul unei piese poate fi indeplinit in parametri optimi doar atunci cand aceasta dispune de calitatea superioara! Alege o piesa prelucrata din materiale premium, o piesa care sa isi indeplineasca functia pe termen lung! Aceasta pompa alimentare se incadreaza in aceasta descriere, alimentand motorul utilajului exact asa cum trebuie!

Ne apelezi si esti la curent cu informatiile!
Nu exista limite cand vine vorba despre o informare completa! Ne-am dedicat interesul pentru a crea niste servicii actuale care sa asigure dinamica necesara muncii! Cheia catre noi oprtunitati in perioada contemporana o constituie informatia! Agentii nostri se asigura ca raspandesc aceasta informatie intr-un mod cat mai practic! Iti vor intocmi un plan de intretinere, te vor ajuta sa alegi piesa compatibila cu modelul utilajului tau si iti vor sugera un atelier special pentru montaj!
Garantie
Pentru fiecare produs din depozitul nostru, primesti un certificat de garantie! Aceasta pompa electrica alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 424D dispune de ganartie timp de un an pentru eventualele defectiuni din fabrica!

Ne pasa de timpul tau si de felul in care ti-l gestionezi pentru ca stim ce presupune afacerea ta! Motiv pentru care, aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 424D va ajunge la tine in numai 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Doar intra pe site si acceseaza datele de contact!

Nu te lasa prada inventiilor crezand ca economisesti bani! S-ar putea sa te coste dublu! Performanta unei piese este drastic influentata de modul in care a fost montata, fie ea chiar de calitate net superioara! Iti recomandam cu fermitate sa optezi pentru ateliere de specialitate! Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.

Specificatii
• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura