Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 2289129

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 2289129
Cod produs
3P6GSVD8-AS
Out Of stock
Descriere
Care sunt asteptarile tale atunci cand faci o investitie pentru utilajul tau? Nu-i asa ca iti doresti ca piesa achizitionata sa functioneze mai multi ani? Acest lucru este posibil daca alegi aceasta pompa alimentare Caterpillar 2289129 disponibila acum in depozitul nostru! Analizeaza putin platforma noastra permanent actualizata si convinge-te de autenticitatea pieselor pe care depozitul nostru le detine!
Invata sa transformi o situatie negativa in una pozitiva! Nu este un cliseu, nici un paradox! Si iti vom demonstra acest lucru! Initiaza un apel cu serviciul gratuit de consultanta si primeste cele mai relevante indicatii! Prezinta-le consultantilor nostri problema cu care te confrunti si acestia vor veni cu cea mai practica varianta de remediu! Aplicata conform sugestiilor, aceasta va fi colacul de salvare al afacerii tale!

Reda masinariei forta necesara cu aceasta pompa alimentare Caterpillar 2289129 moderna!
Coroziunea este cel mai de temut fenomen atunci cand vorbim despre piese pentru utilaje. Acum vei evita acest fenomen garantat! Cum se va intampla asta? Gratie calitatii acestei pompe de alimentare, motorul masinariei va fi alimentat corespunzator! Sistemul motor se va bucura de energia necesara pe durata indelungata!

Avansezi odata cu tehnologia!
Pentru ca asta se intampla atunci cand beneficiezi de o informare corecta si actualizata! Fie ca vorbim despre agricultura sau despre constructii, aceste masinarii gigantice insumeaza o multime de dedesubturi tehnice. Ce bine ca avem exact ceea ce ai nevoie! Serviciul gratuit de consultanta! Un serviciu adaptat cerintelor din domeniu care iti va livra toate datele tehnice de care ai nevoie pentru a avansa!

Lucram cu produse sigure, din orice punct de vedere! Fiecare dintre ele dispune de garantie! Aceasta pompa electrica de alimentare Caterpillar 2289129 detine un certificat care atesta garantia valabila un an de zile pentru defectiunile din fabrica!

Suntem la curent cu ceea ce inseamna o zi amanata de lucru in domeniul tau! Tocmai din acest considerent, iti livram aceasta pompa alimentare Caterpillar 2289129 rapid si sigur! Intra pe site si plaseaza comanda apelandu-ne sau completand cererea!

Rezistenta unei piese este semnificativ influentata de modul in care a fost montata chiar daca materialele din care este confectionata sunt de ultima generatie! Atunci cand se implica un profesionist se cunoaste! Sanatatea piesei este asigurata si nu te vei mai confrunta cu intreruperi in timpul muncii!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura