Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 349-5328

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 349-5328
Cod produs
JGX83QCL-AS
Out Of stock
Descriere
Tehnologia este in plina ascensiune iar informatiile se actualizeaza permanent! Ca sa tii pasul, ai nevoie in prima faza de produse de ultima generatie cu care sa poti lucra! Produse tehnice care sa asigure starea intacta a utilajului tau! Alege aceasta pompa alimentare Caterpillar 349-5328 pentru sistemul motor si cunoaste performanta! O poti primi la cerere cu filtrul necesar si se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Excelenta este rezultatul gradual si straduintei permanente de a face mai bine! Mereu trebuie sa te concentrezi asupra celor mai ideale modalitati de activitate! Ai nevoie  de tehnici imbunatatite, raportate la noile cerinte din domeniu! Iar utilajul tau are nevoie de un tratament de specialitate! Iar pentru acest lucru, trebuie neaparat sa iei legatura cu agentii nostri consultanti!

Utilizeaza calitatea cu aceasta pompa alimentare Caterpillar 349-5328  rezistenta!
Stim ca iti doresti ca piesa in care ai investit sa fie una de cursa lunga! O astfel de pompa alimentare are rolul de a alimenta motorul masinariei. Este o piesa rezistenta chiar si in fata celor mai intense presiuni! Are un grad ridicat de rezistenta, chiar in zilele aglomerate si solicitante!

Oportunitatea bate la usa! Deschide-i!
Exact asa cum auzi! Este vorba despre serviciul gratuit de consultanta! Alaturi de agentii nostri vei identifica si selecta corect piesele necesare, vei fi indrumat catre ateliere de specialitate si vei primi orice informatie de actualitate! Vei primi cel mai autentic plan de intretinere al utilajului si activitatii! Caci pentru cele mai bune idei, ai nevoie de cei mai buni oameni!

Protejeaza-ti investitia! Ai nevoie de garantie! Iar aceasta pompa eletrica de alimentare Caterpillar 349-5328 dispune de ea timp de 6 luni! Vei primi in coletul produsului un certificat de garantie valabil pentru defectiunile din fabrica!

Suntem eficienti! Suntem pe faza! Ne vom conforma dorintei tale de a primi aceasta pompa alimentare Caterpillar 349-5328 cat mai repede! Chiar in 24 de ore, oriunde in tara! Intar pe pagina de contact si ia legatura cu noi in cel mai scurt timp!

Nu risca sa-ti supui utilajul unor servicii superficiale care ti-l pot compromite! Mergi la un atelier de specialitate si lasa treaba pe mainile specialistilor! Durata de exploatare va fi una indelungata iar investitia ta va fi meritat! Mentine calitatea piesei intacta cu un montaj profesional!

Specificatii
• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura