Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare Caterpillar 241-0230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 241-0230
Cod produs
BS4MZ83O-AS
Out Of stock
Descriere
Adevaratul nostru interes este sa descoperim adevaratele tale necesitati si sa te ajutam sa le obtii! Pentru acest lucru iti punem la diszpozitie o gama variata de piese de schimb ultra moderne! Aceasta pompa alimentare Caterpillar 241-0230 este o bijuterie tehnica din randul pieselor motor! O poti primi, la cerere, impreuna cu filtrul necesar. Doar hotaraste-te si alege calitatea!
Pentru fiecare esec exista un set de actiuni alternative. Trebuie doar sa le descoperi! Si cum sa faci asta cel mai bine daca nu cu cu ajutorul unor specialisti? Apeleaza cu incredere la serviciul de consultanta si beneficiaza de suport de calitate! Cere orice detaliu si utilizeaza orice informatie exact asa cum iti este livrata! Vei remarca imbunatatiri de indata ce vei aplica planul de intretinere oferit!

Bucura-te de o functionare continua cu aceasta pompa alimentare Caterpillar 241-0230 de calitate!
Rolul unei piese este factorul care o diferentiaza! In consecinta, trebuie sa te asiguri ca functioneaza optim! Prezenta pompa are rolul de a alimenta motorul masinariei. Este o piesa durabila, de calitate, care va face fata si celor mai solicitante zile de munca!

Te informezi si avansezi!
Fii deschis catre evolutie si imbratiseaza noile actualizari in domeniu adaptandu-le in favoarea ta! Ajuta-te de serviciul gratuit de consultanta, luand legatura cu agentii nostri! Cele mai actuale informatii vor fi structurate intr-un plan personalizat de intretinere pe care tu sa il utilizezi permanent! Impreuna veti alege piesa compatibila utilajului tau si vei primi indrumari catre ateliere de specialitate pentru montaj.

Totul se desfasoara ca la carte! Fiecare produs detine un certificat de garantie valabil pentru eventualele defectiuni din fabrica! Aceasta pompa electrica de alimentare Caterpillar 241-0230 dispune de garantie timp un an!

Nu batem pasul pe loc! Ai nevoie de produsul tau in cel mai scurt timp? Iti trimitem aceasta pompa alimentare Caterpillar 241-0230 in doar 24 de ore din momentul plasarii comenzii! Intra pe pagina de contact si solicita comanda rapid!

Un montaj responsabil ar trebui efectuat intr-un atelier de specialitate! Sub indrumarea profesionistilor te vei asigura ca sanatatea piesei se va mentine mult timp! O manopera indoielnica te va costa din nou bani, timp si energie! Chiar daca suna tentant sa optezi pentru o improvizatie, nu risca!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura