Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Mitsubishi 250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mitsubishi 250, Mitsubishi 250D
Cod produs
MTGZRP85-MI
Out Of stock
Descriere
Fiecare moment este o oportunitate de a-ti schimba viata! De exemplu tu ai avut un astfel de moment atunci cand ai intrat pe site-ul nostru: suntem tot ce isi poate dori o afacere in domeniul utilajelor grele: oferim piese de schimb si servicii de cea mai buna calitate. Astazi iti propunem pompa apa tractor Mitsubishi 250 o alternativa care inlocuieste perfect originalul, care este acum pe stoc la un pret mai bun.
Consultantii nostri au raspunsuri pentru toate nedumeririle tale, te pot ajuta cu date despre piese, cu datele de contact ale partenerilor nostri cu ateliere mobile care pot veni oriunde in ajutor, suna-i si te vei convinge! Suna-i daca vrei date suplimentare despre aceasta piesa si alege in deplina cunostinta de cauza piesa perfecta pentru utilajul tau! Vei gasi la noi solutii complete pentru depanarea utilajului tau, oricat de complexa ar fi provocarea tehnica!

Pompa apa tractor Mitsubishi 250 - reda vitalitatea motorului tau!
Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, pompa de apa cedeaza si  motorul se poate gripa. Pentru a evita un lant de defectiuni care sa complice depanarea, monteaza acum profesionist o pompa de calitate! Aceasta pompa de apa va asigura stabilitatea termica, echilibrul termic al motorului utilajului tau. Rolul ei? Esential! Intr-un proces de recirculare, pompeaza lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi.
Consulta expertii nostri! Gratis!
O parere avizata te poate salva de mult timp pierdut. Suna-ne, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune, piesa de schimb compatibila cu utilajul tau si, eventual, mesterul care sa te ajute la montaj!
Pompa de apa pentru tractor Mitsubishi 250 are cele mai bune referinte de calitate. Garantia extinsa pentru 1 an, te asigura ca, daca are cumva defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua!
Iti impachetam imediat pompa apa tractor Mitsubishi 250 direct din depozitul nostru, poti veni acum sa o iei! Daca alegi sa o comanzi, ea pleaca acum spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore!
Curierul asteapta sa verifici coletul si abia apoi vei plati, ramburs!
Ai nevoie de ajutor profesionist pentru montarea acestei piese extrem de importante in functionarea motorului, aici improvizatia nu are loc! Daca nu stii pe cineva de incredere, suna-ne! Avem o retea de parteneri, mesteri cu experienta, cat tara asta de mare, imediat iti dam datele de contact ale celui mai apropiat de tine!
Tine cont de cateva recomandari: foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata

Pompa este perfect compatibila si cu modelul Mitsubishi  250D.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura