Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Mitsubishi 210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mitsubishi 210, Mitsubishi 210D
Cod produs
FLBX5EIM-MI
Out Of stock
Descriere
Un prieten bun iti da libertatea de a fi tu insuti, te sustine in tot ce faci. Noi iti putem sustine activitatea in multe moduri, avem piese de schimb de buna calitate pe stoc si servicii foarte utile, trebuie doar sa cauti pe site-ul nostru. Spre exemplu pompa apa tractor Mitsubishi 210 este acum pe stoc la un pret promotional, o alternativa care inlocuieste perfect originalul. Dincolo de miile de piese de calitate de pe rafturi, ACN inseamna oameni. Profesionisti. Poti suna pentru orice problema tehnica si sigur vei gasi o rezolvare, cea mai buna. Suna pentru o comanda, vei primi piesa in 24 de ore!
Buni profesionisti sunt si partenerii nostri cu ateliere mobile care pot veni oriunde ai ramas in pana. Ei pot face revizii, reparatii, montaje, tractari chiar acolo, pe teren. Suna-ne si vei primi datele de contact ale celui aflat in zona ta!
Pompa apa tractor Mitsubishi 210 - reda vitalitatea motorului tau!
Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, pompa de apa cedeaza si  motorul se poate gripa. Pentru a evita un lant de defectiuni care sa complice depanarea, monteaza acum profesionist o pompa de calitate! Aceasta pompa de apa va asigura stabilitatea termica, echilibrul termic al motorului utilajului tau. Rolul ei? Esential! Intr-un proces de recirculare, pompeaza lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi.
Consulta expertii nostri! Gratis!
O parere avizata te poate salva de mult timp pierdut. Suna-ne, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune, piesa de schimb compatibila cu utilajul tau si, eventual, mesterul care sa te ajute la montaj!
Pompa de apa pentru tractor Mitsubishi 210 are cele mai bune referinte de calitate. Garantia extinsa pentru 1 an, te asigura ca, daca are cumva defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua! Monteaza corect pompa de alimentare si vei avea certitudinea functionarii ei mult timp de aici incolo!
Iti impachetam imediat pompa apa tractor Mitsubishi 210 direct din depozitul nostru, poti veni acum sa o iei! Daca alegi sa o comanzi, ea pleaca acum spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore!
Curierul asteapta sa verifici coletul si abia apoi vei plati, ramburs!
Ai nevoie de ajutor profesionist pentru montarea acestei piese extrem de importante in functionarea motorului, aici improvizatia nu are loc! Daca nu stii pe cineva de incredere, suna-ne! Avem o retea de parteneri, mesteri cu experienta, cat tara asta de mare, imediat iti dam datele de contact ale celui mai apropiat de tine!
Tine cont de cateva recomandari: foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata

Pompa este perfect compatibila si cu modelul Mitsubishi  210D.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura