Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru motor Mitsubishi S3L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mitsubishi S3L
Cod produs
LRZ6W8FU-MI
Out Of stock
Descriere
Daca este pe stoc in depozitul ACN inseamna ca pompa apa motor Mitsubishi S3L indeplineste cele mai severe criterii de selectie! Are certificat emis de producator care te asigura ca, desi este o varianta aftermarket, este produsa dupa aceleasi specificatii tehnice ca si originalul, deci va asigura cu incredere vitalitatea motorului tau!  Are un pret bun si, fiind pe raft, are livrare rapida!
Si daca nu esti sigur ca ai gasit piesa conforma cu utilajul tau, suna-l pe consultantul nostru! El are toate datele despre piesa, despre comanda, despre livrare sau depanare mobila pe teren cu ajutorul unui mester cu atelier mobil, partenerul nostru! Echipa ACN depune eforturi pentru mentinerea unui stoc imens de piese de schimb de cea mai buna calitate si pentru a asigura servicii extrem de utile pentru tine! Gandim rezolvarea perfecta a problemelor tehnice din perspectiva ta:  asiguram economie de timp si bani, dar fara rabat la calitate!
Pompa apa motor Mitsubishi S3L - testata pentru rezistenta si eficienta!
Indiferent ca lucrezi in arsita sau pe inghet, pompa de apa va asigura stabilitatea, temperatura optima de lucru, echilibrul termic al motorului utilajului tau. Are, incontestabil, un rol esential: intr-un proces de recirculare, pompeaza lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, pompa de apa cedeaza si  motorul se poate gripa. Pentru a evita un lant de defectiuni care sa complice depanarea, monteaza acum profesionist o pompa de calitate!
Iti oferim suport tehnic gratuit!
Un expert documentat si cu multa experienta, consultantul nostru, te poate indruma pas cu pas in depanare! De la alegerea piesei perfecte pentru utilajul tau pana la interventia tehnica de urgenta in punctul tau de lucru! Cu un singur apel!
Iti oferim dovada unei investitii sigure pentru tine: un certificat de garantie pe o perioada de 1 an pentru pompa de apa pentru motor Mitsubishi S3L astfel incat eventualele defecte de fabricatie vor produce schimbarea piesei cu una noua. Este important ca pompa sa fie corect montata.
Poti opta si sa vii acum la depozitul nostru de langa Bucuresti, piesa te asteapta pe raft!
Sau poti opta pentru o comanda, si, in acest caz, livrarea pentru pompa apa motor Mitsubishi S3L se realizeaza in doar 24 de ore cu un curier rapid, in orice colt de tara! Modalitatea de plata va fi ramburs.
Cu un montaj profesionist ai garantia functionarii indelungate a oricarei piese!  Daca ai nevoie, iti putem face legatura cu un partener al nostru cu atelier mobil, mester priceput care ofera depanare de urgenta pe teren!
Tine cont de cateva recomandari: foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura