Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brida cruce cardan priza putere Case Steiger Wildcat 1000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Steiger Wildcat 1000
Cod produs
H1TXRZL5-IA
Out Of stock
Descriere
O brida azi, o brida maine, uite asa iti asiguri componentele costisitoare ale utilajului! Brida cardan Case Steiger Wildcat 1000 te va ajuta enorm de mult sa aduci siguranta componentelor sistemului de transmisie. Priza de putere a tractorului va fi fixata cu succes si tu iti vei putea exploata la maxim utilajul. Brida cruce cardan este de calitate superioara si prezinta fiabilitate crescuta! Alege sa o comanzi acum pentru ca are un pret redus!

Suntem intotdeauna pregatiti sa-ti furnizam piesele de care ai nevoie pentru a pastra echipamentele tale in functiune. Ca sa te asiguri ca piesa dorita este compatibila cu tractorul tau, cel mai bine este sa ne suni inainte de a plasa comanda. Un consultant ACN va fi la dispozitia ta si iti va oferi toate informatiile necesare. Mai mult, in cadrul companiei noastre poti gasi si alte servicii utile. Dispunem de o echipa de mecanici foarte bine pregatita care se poate ocupa de montarea piesei sau de alte interventii la echipament.

Brida cardan Case Steiger Wildcat 1000 - i se potriveste tractorului tau!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre brida cruce cardan priza putere pentru tractor Case Steiger Wildcat 1000 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura