Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF425

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF425
Cod produs
UMILJX71-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc Massey Ferguson MF425 - daa bine-i mai sade utilajului cu el! Pai cum sa nu, doar e un rulment original, semnat de Carraro! Perfect executat si prelucrat! Componenta este eficienta in a asigura un transfer optim al greutatii catre rotile tractorului. Fiabilitatea este una dintre marile sale calitati. Astfel, prin montarea sa pe puntea din fata a utilajului, vei diminua considerabil frictiunile aparute in timpul deplasarii. Alegerea perfecta pentru echipamentul tau este aceasta componenta care are un pret accesibil!

Alegerile tale cu privire la piesele de schimb influenteaza performanta utilajului. Specialistii recomanda reperele originale daca iti doresti sa cresti randamentul unui utilaj greu. O astfel de investitie este considerata o economie pe termen lung. Raresti vizitele la mecanic si maresti durata de exploatare a tractorului in conditii de siguranta. Nu uita de montaj. Daca este executat corect, atunci prelungesti functionarea corecta a componentei. Te asteptam cu detalii si multe informatii utile la serviciul gratuit de consultanta tehnica.

Rulment butuc Massey Ferguson MF425 - frictiunile se vor diminua in timpul deplasarii!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF425 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment butuc Massey Ferguson MF425 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura