Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei Massey Ferguson CMS M1145 Petromax 10W30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson CMS M1145 Petromax
Cod produs
YW8SBGLX-AT
Out Of stock
Descriere
Stiai cat de importanta este lubrifierea pentru utilajul tau? Cand nu-i dai suficient ulei, componentele sale prind a se uza si, dupa un timp, te trezesti ca ai de facut o sumedenie de reparatii. Aprovizioneaza-te din timp si verifica in mod constant starea lubrifierii, ca sa n-ai batai de cap. Pentru utilajele din domeniul agricol, acest ulei Massey Ferguson CMS M1145 Petromax 10W30 este o alegere isteata. Este un lubrifiant multifunctional de calitate superioara, cu proprietati multiple, toate in folosul utilajului tau. Tine departe uzura si te ajuta sa faci economii la consumul de energie. Avand un indice de vascozitate ridicat, infrunta cu succes orice temperatura, garantand reactia servo-directiilor.

Daca vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau, contacteaza-ne cu incredere. Echipa noastra de specialisti cunoaste prea bine nevoile utilajului tau, astfel ca vei primi recomandari avizate si solutiile cele mai eficiente, adaptate acestuia. Putem concepe si un plan personalizat de intretinere, daca iti doresti. Suna-ne si experimenteaza!

Ulei Massey Ferguson CMS M1145 Petromax 10W30 - lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
Acest ulei Massey Ferguson CMS M1145 Petromax 10W30 este un lubrifiant multifunctional pentru tractoare si celelalte utilaje agricole, ce poate fi utilizat pentru lubrifierea cutiei de viteze, a sistemului de franare, pentru reductoare laterale, reductoare pentru roti, angrenaje diferentiale, ascensoare hidraulice, scripeti, ghid mecanic si hidrostatic. Ofera protectie ridicata impotriva uzurii si, datorita proprietatilor sale anti-lipici si anti-alunecare ofera eficienta maxima sistemului de franare.

De ce sa-ti bati capul? Intreaba-ne pe noi!
Pentru orice problema de natura tehnica intampini cu utilajele tale, iti oferim consultanta gratuita. Specialistii nostri te ajuta sa depistezi cauzele defectiunilor si sa identifici remediile potrivite. Scutesti astfel timp si eforturi suplimentare si afli si lucruri interesante despre utilajele tale si cum le poti intretine impecabil. Contacteaza-ne si bucura-te de avantaje!

Promptitudinea este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, de aceea iti vom livra acest ulei Massey Ferguson CMS M1145 Petromax 10W30 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Sau, daca vrei, ne poti vizita si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Vascozitate la 100 grade Celsius: 10.5
Indice vascozitate: 135
Punct de curgere: -27
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura