Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru vola Schaffer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schaffer
Cod produs
X4RWSDA9-SC
Out Of stock
Descriere
Chiar si un dispozitiv atat de delicat precum aceasta masina de gresat vola Schaffer este important daca, iata, este solicitat atat de des la comenzi. Ti-o recomandam asadar cu toata deschiderea, pentru ca a avut review-uri foarte bune de fiecare data. Poti lua o decizie smart comandand mai multe bucati pentru ca poti obtine un discount si nu iti ocupa mult spatiu in magazie. Poti lua orice decizie, noi te vom consilia astfel incat sa fie cea mai buna si sa te simti confortabil cu ea. Avem cei mai buni consilieri din piata. Incearca-ne!

Clientii care vin catre noi nu sunt doar din Bucuresti sau din jur; ei sosesc din toate partile tarii chiar si din vestul ei, de unde se tot spune ca e un soi de corn al abundentei. Iata ca nu e. Ni s-a dus vestea, si nu doar pentru calitatea produselor pe care le oferim spre comercializare ci si pentru serviciul nostru gratuit de consultanta si pachetul de know how cu care insotim comanda. Cand iti face servirea, te luam de la a pana la zet. Nu te punem pe drumuri, le parcurgi cu folos.

Masina de gresat vola Schaffer iti spune, vai ce de produse bune
Se pot defini in doar cateva cuvinte performantele acestui pistol de gresat marca Yato, respectiv: durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate, toleranta la o gama foarte larga de vaseline, lejeritate in utilizare, intretinere usoara. El poate fi utilizat cu succes in diferite domenii, precum: service reaparatii auto, constructii si agricultura. De altfel, sculele de mana, sau manuale, sunt folosite cu succes si sunt preferate inaintea celor hidraulice sau electrice, de catre specialistii din diferitele ramuri industriale.

Uneori 1+1 fac chiar trei
Daca stii sa profiti de cifre asa cum profiti de oportunitati. Una dintre ele ti-o ofera chiar ACN Piese si Utilaje si nu ai ratat-o!  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini intotdeauna lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi ca si pana acum, colegii nostri raspund imediat! Ca si pana acum.  Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj&uzaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Acest dispozitiv de intretinere ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid datorita grijii noastre. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e o frumoasa amintire.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj&uzaj profesionist executate de un mecanic pregatit. Dispozitivul se va potrivi in intretinerea ansamblului, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura