Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masina de gresat pentru buldoexcavator Mecalac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac
Cod produs
VAL6QN2U-SC
Out Of stock
Descriere
Vei gasi in toate materialele publicitare expresia, aceasta masina de gresat buldoexcavator Mecalac se gaseste de acum si la noi. Nu prea mint ele, ce e drept, doar ca nu iti explica mai mult de atat. De unde e produsul, daca e nou, daca e catalogat, ce review-uri are. Ceea ce stim sigur este ca in depozitul nostru gasesti aceasta pompa de gresare oricand, insotita de toate vaselinele compatibile la calitatea care usureaza sa iei decizia corecta. Iar pe langa aceasta si consultanta gratis, cu raspunsuri la orice intrebare. Si preturi super ok. Si posibilitati de livrare nelimitate.

Activitatea din constructiile industriale se afla intr-o  continua crestere. Se construieste, se construieste si iar se construieste. Zi de vara pana-n seara. Poduri, canale, parcuri industriale, silozuri, orice. Exista, in paralel, o cerere enorma de utilaje performante, de ultima generatie. Iar, odata cu ele, creste firesc si cererea de piese de schimb dar si de instrumentar si consumabile pentru intretinerea lor. La fel de noi, performante si rezistente. Suntem la curent cu tot ce se intampla, avem informatia la zi. Actualizam permanent stocul nostru de produse, aprovizionam cu tot ce e mai bun si mai nou. Insotim fiecare livrare cu o portie mare de incredere.

Masina de gresat buldoexcavator Mecalac lectia de intretinere
Pana si o masina de gresat are nevoie de intretinere si atentie in exploatare. Astfel, trebuie sa calculati cu grija cantitatea corespunzatoare de vaselina de gresat necesara pentru relubrifierea rulmentilor pe baza volumului de livrare calibrat al pistolului de gresat selectat. Folositi un dop de evacuare pe portul de relief al rulmentului pentru a ajuta la spalarea vaselinei de gresat vechi si a reduce riscul de presiune prea mare pe rulment.

Delicioasa cireasa de pe tort
Este serviciul nostru gratuit de consultanta. Confortul clientilor reprezinta un permanent obiectiv pentru noi. De aceea, serviciul de consultanta este, cum ti-am spus deja, gratuit. Nu ezita sa ne contactezi cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul schimbului chiar la fata locului. Serviciul nostru este “prea bun, prea ca la tara”.

Livrare
Efectuam expeditia dispozitivului prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in toata tara. Ajunge in 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici continutul pachetului in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Desigur, poti ridica produsul direct de pe raft, exista si aceasta posibilitate, fara indoiala. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Iti recomandam ca dispozitivul sa fie utilizat de catre specialisti atunci cand va trebui sa executi operatiunea de gresare. Daca nu ai in organigrama un mecanic, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura