Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar 153-0488 1530488

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 153-0488 1530488
Cod produs
E374CZ50-RE
Out Of stock
Descriere
Oh, aceasta pompa alimentare Caterpillar 153-0488 puternica, performanta si curajoasa! Situata pe unul dintre rafturile noastre, o asemenea pompa este pregatita pentru actiune. Rezistenta sa la exploatare intensa te va uimi, fara doar si poate! Provenita dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, pompa noastra este o productie alternativa de succes, de o calitate excelenta. Nu ai cum sa dai gres cu o asemenea piesa de schimb! Sansele de castig sunt de partea ta 100%! Nu mai face rabat de la calitate si ofera-i utilajului doar ceea ce este mai bun. Echipat corespunzator, acesta va munci sanatos si fericit, fiind de nerecunoscut! Investeste in buna sa functionare cu ajutorul pieselor noastre de schimb.

Zi de zi, ne documentam pentru a ne imbunatati serviciile! Le suntem alaturi tuturor clientilor nostri, oferindu-le consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. Utilajul tau se confrunta cu o situatie neplacuta, iar ceasul ticaie pe repede inainte? Nu ezita sa ne contactezi! Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide de care ai nevoie. In plus, vom avea cate un raspuns pentru fiecare intrebare care nu iti da pace. Succesul tau este si succesul nostru!

Pompa alimentare Caterpillar 153-0488 - nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau! Cere detalii!
Exista mii de piese de schimb! Cele mai bune prietene ale utilajului, acestea ii sunt alaturi, activitate de activitate, contribuind la functionarea sa eficienta. Cat despre aceasta pompa alimentare Caterpillar 153-0488 din imagini, ea a fost fabricata in Europa. Mai mult, vine la pachet impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Utilajul tau o va indragi, fara doar si poate!

Performanta? Aici suntem!
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica. Altfel iti desfasori activitatile, atunci cand stii ca poti apela la ajutorul cuiva. Beneficii peste beneficii, printre care se numara:
• Identificari corecte, rapide
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montaj

Garantie
Pompa de alimentare Caterpillar 153-0488 - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 12 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Comanzi astazi, iar in aproximativ 24 de ore curierul te va contacta! Cum poti plasa o comanda? Simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. Stim cat de pretios poate fi timpul. Motiv pentru care, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru vast si iti ridici personal piesa de schimb.

Montaj
Un montaj ca la carte te poate scuti de multe situatii neplacute! Iar acesta este posibil doar cu ajutorul specialistilor din domeniu. Maini de aur, ce sa mai! Vor monta piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. In cazul in care ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

• Are prinderea de blocul motor in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
• Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
• Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului este de 27 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura