Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldozer Komatsu D41P

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu D41P
Cod produs
APGTS0EM-IA
Out Of stock
Descriere
Cand apar primele semne de uzura la nivelul pompei de combustibil, inseamna ca a venit timpul sa o schimbi. Iti prezentam o piesa fenomenala din toate punctele de vedere, este vorba despre pompa de alimentare buldozer Komatsu D41P pe care o poti admira in toata splendoarea ei in imaginile alaturate. Este extrem de rezistenta datorita elementelor din care este confectionata. Iti asigura o compatibilitate cu buldozerul si vei fi sigur ca ai facut o afacere si cand vei afla pretul! Este mic, mic, mic! Cand esti importator direct, iti permiti astfel de arogante!

Credem cu tarie ca orice utilaj merita sa fie tratat regeste! Buldozerul are si alura care il ajuta sa para impunator. N-ai cum sa-i refuzi nimic. Nici nu te sfatuim sa te pui cu el, castiga la gabarit. Exact unde ne doream sa ajungem! Imagineaza-ti-l imobilizat in mijlocul santierului… ce te faci?? Ca sa nu treci printr-un astfel de cosmar, investeste in reparatii din timp si consulta-te cu experti in mentenanta! Te asteptam la noi oricand doresti!

Pompa de alimentare buldozer Komatsu D41P - te vei bucura de calitatile ei ani buni!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru buldozer Komatsu D41P se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare buldozer Komatsu D41P va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura