Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF4265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4265
Cod produs
4L3862NM-ES
Out Of stock
Descriere
Utilajele tale te ajuta enorm in meseria pe care o practici. Daca stam bine sa ne gandim, afacerea ta nu ar putea exista fara aceste masinarii puternice, care iti usuraeaza viata atat de mult. Daca suntem constienti de faptul ca iti diminueaza munca fizica, suntem constienti si de un alt aspect. Neingrijite corespunzator, aceste masinarii iti vor da multe batai de cap pentru ca o singura piesa defecta iti va face utilajul sa cedeze. Iti oferim o bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF4265 rezistenta, in care poti avea incredere deplina.

Piesele originale vin intotdeauna la pachet cu mai multe avantaje. In primul rand sunt concepute sa ofere performanta, iar, in al doilea rand, sunt mult mai rezistente decat alte produse de pe piata. In meseria ta, timpul inseamna productivitate si, mai ales, bani. Bani pe care tu ii castigi atunci cand toate utilajele functioneaza perfect si nu stai. Te ajutam sa profiti de fiecare moment pentru a-ti duce lucrarile la bun sfarsit. Contacteaza-ne si afla de la specialisti care sunt piesele potrivite pentru utilajele pe care le detii.

Bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF4265 este cea care va impiedica uzura altor piese din transmisia tractorului tau!

O bucsa pivot inferior este una dintre elementele de legatura mici, dar cu o importanta deosebita pentru sistemul de transmisie. Unul dintre rolurile sale este de a proteja locasul din trompa puntii. De asemenea, este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la serviciul gratuit de consultanta!

Pentru ca oferim piese calitative, bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF4265 beneficiaza de o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Vei intra in posesia garantiei odata cu primirea produsului, alaturi de factura.

Cere o oferta! Pentru noi distanta nu este o problema si iti putem trimite aceasta bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF4265 in doar 24-48 de ore.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Bucsa recomandata de noi este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura