Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator Case 580T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580T
Cod produs
JGT7K59Z-AT
Out Of stock
Descriere
Care-i treaba cu bratul buldoexcavatorului tau? A cedat glisorul? Nu intra in panica, solutia cea mai buna este chiar aici. Hai sa rezolvam repejor problema, sa te poti intoarce la lucru! Aceasta patina superioara buldoexcavator Case 580T te va scoate din impas si este extrem de rezistenta.  Calitate superioara pentru randament maxim, vreme indelungata. Stim cat de pretios este timpul tau, de aceea te sfatuim sa faci alegeri gandind lucrurile pe termen lung. Ca sa nu te trezesti prea curand in aceeasi situatie neplacuta.

Cand ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale, apeleaza cu incredere la noi, pentru ca iti oferim intotdeauna doar piese de cea mai buna calitate. Si, mai mult de atat, si suportul tehnic care iti poate fi adeseori necesar. De ce sa-ti bati tu capul in cautarea unor solutii, cand pentru specialistii nostri este floare la ureche sa ti le ofere? Tu trebuie doar sa ne suni si sa ne spui care-i baiul. Se rezolva!

Patina superioara buldoexcavator Case 580T - un ajutor de nadejde!
Fara o patina superioara buldoexcavator Case 580T de cea mai buna calitate, utilajul tau ar fi serios afectat. In lipsa ei, cum ti-ai putea utiliza buldoexcavatorul, din moment ce ea este responsabila de extensia bratului si de fixarea corespunzatoare a acestuia? Este o piesa absolut necesara, asa ca asigura-te ca e in perfecta stare si, daca nu e, inlocuieste-o.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne si intreaba-ne!
Ai consultanta gratuita, nu te sfii sa intrebi tot ce vrei sa stii sau sa-ti expui problemele tehnice cu care te confrunti. Specialistii nostri iti stau la dispozitie si se vor stradui sa gaseasca solutiile cele mai eficiente pentru tine. Cu o intretinere impecabila, utilajele tale vor merge brici vreme indelungata. Contacteaza-ne si afli cum si cand trebuie sa actionezi!

Pentru aceasta patina superioara pentru buldoexcavator Case 580T beneficiezi de 6 luni de garantie in caz de defecte de fabricatie. Asadar, esti asigurat. Trebuie doar sa pastrezi factura si certificatul de garantie din interiorul coletului.

Iti livram aceasta patina superioara buldoexcavator Case 580T in cel mult 24 de ore, daca ne suni sau soliciti o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Un montaj necorespunzator sau incorect poate compromite atat piesa de schimb pe care o montezi, cat si altele adiacente. Ca sa te asiguri ca lucrurile vor merge bine, lasa montajul in seama profesionistilor, care stiu perfect ce-au de facut. Daca ai nevoie de ajutor calificat in privinta montajului, da-ne de veste, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura