Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570T
Cod produs
I0OKH7A2-AT
Out Of stock
Descriere
Noi nu facem rabat la calitate, nu fa nici tu! Alege pentru buldoexcavatorul tau un glisor de calitate superioara, nu de alta, dar e una dintre piesele esentiale pentru functionarea acestuia. Aceasta patina superioara buldoexcavator Case 570T iti ofera performanta pe care ti-o doresti. Este conceputa sa reziste vreme indelungata si este fabricata dintr-un material deosebit de rezistent, asemanator cu teflonul. Cu o astfel de piesa, iti va fi mai mare dragul sa-ti manevrezi utilajul.

Chiar daca defectiunile tehnice sunt inevitabile, pentru ca nu s-au inventat inca piese indestructibile, poti alege unele cu o durata de viata cat mai mare. Exploreaza oferta noastra de piese de schimb pentru utilaje si, daca ai nevoie de indrumare, da-ne de veste! Expertii nostri sunt dornici sa-ti ofere cele mai bune solutii, personalizate utilajului tau. Suna-ne!

Patina superioara buldoexcavator Case 570T - un ajutor de nadejde!
Fara o patina superioara buldoexcavator Case 570T de cea mai buna calitate, utilajul tau ar fi serios afectat. In lipsa ei, cum ti-ai putea utiliza buldoexcavatorul, din moment ce ea este responsabila de extensia bratului si de fixarea corespunzatoare a acestuia? Este o piesa absolut necesara, asa ca asigura-te ca e in perfecta stare si, daca nu e, inlocuieste-o.

Vrei sa afli mai multe? Suna-ne si intreaba-ne!
Ai consultanta gratuita, nu te sfii sa intrebi tot ce vrei sa stii sau sa-ti expui problemele tehnice cu care te confrunti. Specialistii nostri iti stau la dispozitie si se vor stradui sa gaseasca solutiile cele mai eficiente pentru tine. Cu o intretinere impecabila, utilajele tale vor merge brici vreme indelungata. Contacteaza-ne si afli cum si cand trebuie sa actionezi!

Pentru aceasta patina superioara pentru buldoexcavator Case 570T beneficiezi de 6 luni de garantie in caz de defecte de fabricatie. Asadar, esti asigurat. Trebuie doar sa pastrezi factura si certificatul de garantie din interiorul coletului.

Iti livram aceasta patina superioara buldoexcavator Case 570T in cel mult 24 de ore, daca ne suni sau soliciti o oferta online. De asemenea, poti ridica piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Un montaj necorespunzator sau incorect poate compromite atat piesa de schimb pe care o montezi, cat si altele adiacente. Ca sa te asiguri ca lucrurile vor merge bine, lasa montajul in seama profesionistilor, care stiu perfect ce-au de facut. Daca ai nevoie de ajutor calificat in privinta montajului, da-ne de veste, iti trimitem noi niste mesteri priceputi.

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura