Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru New Holland 655

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
JN896PZC-CD
Out Of stock
Descriere
Primul semn ca esti pe cale de a te indrepta este acceptarea faptului ca ai gresit. Cu totii trecem prin momente mai putin inspirate, care contribuie la sudoarea fruntilor noastre. Insa important este sa stim cum sa iesim din aceste situatii. De exemplu, daca piesele de schimb indoielnice ti-au dat batai de cap cum nu ai mai vazut, atunci e musai sa iti indrepti atentia spre noi. Noi, aia, care iti punem la dispozitie o gama vasta de piesele calitative. Noi, aia, care iti oferim acest ansamblu transmisie finala New Holland 655 pentru buldoexcavatorul tau. Noi, aia, care iti intindem o mana de ajutor oricand ai nevoie. Spune-ne ce te doare si hai sa gasim raspunsul la problemele tale!

In viata unei afaceri exista urcusuri si coborasuri. Multe dintre acestea sunt provocate de o gama variata de motive. Pentru ca ne pricepem foarte bine la piesele de schimb stim ca unul dintre motivele mentionate poate fi uzura exagerata a componentelor unui utilaj. Iti recomandam acest ansamblu original Carraro pentru a te bucura de rezistenta si durabilitate! La noi vei descoperi o multime de produse asemanatoare din punctul de vedere al calitatii. Lanseaza-te intr-o colaborare cu noi si vei putea beneficia de expertiza noastra.

Ansamblu transmisie finala New Holland 655 e o componenta de care utilajul tau nu se poate lipsi!

Poate ca unele lucruri ti se par extrem de vagi. Nu te judecam, caci chiar de esti posesor de utilaje nu e musai sa stii tot ce misca in interiorul lui. Pentru asta existam noi! Iti spunem ca un ansamblu are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei finale, fiind cel ce ofera suport pinioanelor.

Nu e vreme de dubii cand trebuie sa iei o decizie pentru bunul mers al utilajului tau!

Cand te afli in postura de a alege o noua componenta pentru utilajul tau, dubiile nu au ce cauta in aceasta ecuatie. Asa ca iti recomandam sa chibzuiesti bine inainte de a lua o decizie. Ori ne poti intreba pe noi ce si cum daca vrei sa fii sigur de potrivirea perfecta. Indrazneste, caci serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Un astfel de ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator New Holland 655 reprezinta o dodava clara a atentiei la detalii. Pentru a te face si mai sigur de asta, iti oferim o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica. Certificatul il vei gasi in colet!

Stim ca fara un astfel de ansamblu transmisie finala New Holland 655 utilajul tau nu poate functiona corespunzator. Pentru a nu te tine pe tusa, actionam extrem de rapid cu livrarea acestuia. 24 de ore, curier rapid, oriunde in tara! O sumedenie de piese calitative poti descoperi intrand pe site-ul nostru generos!

Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu aceasta componenta. Iti recomandam cu prietenie si fermitate sa fii atent la montajul piesei, altfel te poti pune in postura de a pierde investitia!

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura