Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor New Holland 445C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
83UANFEX-CD
Out Of stock
Descriere
Ansamblu transmisie finala New Holland 445C este o piesa originala Carraro faurita pentru a servi performantei utilajului tau. Exista o vorba din batrani care zice ca acolo unde nu-i cap e vai de picioare. Are acest proverb un grad ridicat de aciditate, dar si de adevar! El poate fi aplicat si in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor. Poate fi interpretat intr-astfel: acolo unde piesele uzate nu sunt inlocuite cu piese de schimb de inalta calitate, utilajul si posesorul acestuia vor avea de suferit.

Planificarea este o actiune benefica pentru orice intreprindere. Cand vine vorba de inlocuirea unor piese uzate ar fi bine ca procesul sa se desfasoare in urma unei planificari. Desigur, asta in cazul in care managerul este convins ca randamentul utilajului nu va fi afectat in chip major pana la inlocuirea planificata. Dar exista si situatia in care piesa poate ceda in timpul unei campanii sau a unui proiect. Firma noastra este pregatita sa te ajute in oricare dintre situatii. Incearca aceasta componenta originala Carraro, care iti ofera siguranta, si bazeaza-te pe noi!

Ansamblu transmisie finala New Holland 445C reprezinta piesa de care utilajul tau se va bucura multa vreme. Esti pregatit pentru timp fara batai de cap?

Zici ansamblu transmisie finala, dar habar nu ai ce e si ce face. Ei bine, nu trebuie sa te stresezi. Iti zicem noi! Acest ansamblu are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei finale, fiind cel ce ofera suport pinioanelor.

Mergi la sigur cand alegi sa te bazezi pe noi!

Nu o spunem ca o lauda, fiindca stim ca lauda de sine nu miroase-a bine. Insa sunem consienti de lucrurile pe care le stim. Tocmai de aceea vrem sa te anuntam ca atunci cand alegi sa ne intrebi pe noi ce piesa e potrivita pentru utilajul tau, nu trebuie sa iti mai faci vreo grija. Vei primi fix ceea ce trebuie. Ti se va raspunde la orice intrebare. Serviciul nostru de consultanta e gratuit! Stiai asta?

Acest ansamblu transmisie finala pentru tractor New Holland 445C este marturia grijii noastre pentru clienti. Asadar, piesa beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru ca tu sa poti sta linistit.

Daca ai fi primit ieri acest ansamblu transmisie finala New Holland 445C nu te-ai fi suparat, stim. Insa cum nu putem sa iti trimitem ceva inainte sa stim de ce ai nevoie, facem tot posibilul sa ne miscam rapid dupa ce aflam. Trimitem piesa prin curier, in 24 de ore, oriunde in tara. Hai pe site sa vezi ce gama variata de piese te asteapta!

Poate vezi montajul ca un ultim pas si ai tendinta de a nu-l baga prea mult in seama. Nimic mai gresit! Montajul iti ofera siguranta functionarii corespunzatoare a piesei sia utilajului. Nu risca sa pierzi investitia! Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu aceasta componenta.

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura