Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor New Holland 7810

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
EGYAXOFZ-CD
Out Of stock
Descriere
Nu avem noi indeletniciri in prestidigitatie, cu toate ca ne place sa fim martorii unui numar bun al unei iluzii. Nu facem asta, caci nu avem nimic de ascuns, iar rapiditatea si agilitatea mainilor noastre sunt indreptate spre a-ti servi tie. Impachetam si trimitem piesele rapid, dar nu facem numere de iluzionism. Nici nu avem cum, dat fiind faptul ca o piesa calitativa e atat de reala. Atat de obiectiva. Alege acest ansamblu transmisie finala New Holland 7810 pentru a avea siguranta ca nu te dedai unei iluzii. Alege certitudinea pieselor de schimb de inalta calitate!

O decizie cu rol catalizator poate fi hotararea de a implica in afacerea ta cat mai multa calitate superioara. Aceasta optiune se poate transforma intr-un angajament ce se va dovedi a fi extrem de benefic afacerii. Angajeaza-te, asadar, sa procuri pentru utilajele tale numai produse de top, asa cum este si acest ansamblu transmisie finala original Carraro!

Ansamblu transmisie finala New Holland 7810 e piesa pe care utilajul tau o va fredona constant!

Uneori te gandesti ca ai nevoie de un ansamblu pentru transmisia finala. Insa mintea ta nu il poate asocia nu nimic concret. Aici intervenim noi. Iti zicem cum arata si ce face aceasta piesa. Un ansamblu are un rol foarte important in asigurarea functionarii corespunzatoare a transmisiei finale, fiind cel ce ofera suport pinioanelor.

Indoielile nu trebuie sa isi gaseasca locul in angrenajul utilajului tau!

Atunci cand trebuie sa inlocuiesti o piesa uzata si nu stii exact cum ar trebui sa fie inlocuitoarea ei, e semn ca trebuie sa apelezi la noi. Nu te vom lasa sa mergi orbeste pe drumul pieselor de schimb. Iti vom deschide calea pieselor calitative! Alaturi de noi vei avea certitudinea unei alegeri perfecte, calitative si durabile. Stii ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?

Acest ansamblu transmisie finala pentru tractor New Holland 7810 reprezinta intruchiparea calitatii. Pentru a-ti da inca un motiv de a fi sigur de asta, iti spunem ca pisa beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Probabil ca ai nevoie de acest ansamblu transmisie finala New Holland 7810 cat mai repede. Nicio grija! Noi functionam la viteze extrem de ridicate. Asa ca trimitem rapid, in 24 de ore, oriunde in tara aceasta piesa. De alte componente te poti bucura intrand pe site-ul nostru generos!

Un montaj facut ca la carte ofera nu doar certitudinea bunei functionari a utilajului, ci si un confort psihic. Daca vrei sa ai parte de asta, atunci apeleaza doar la serviciile atelierelor de specialiatate! Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc odata cu aceasta componenta.

Specificatii tehnice

distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm

Format din:

Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura