Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF3645

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3645
Cod produs
0YNAKQMP-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa ai utilaje rezistente, pe care sa te poti baza in orice moment? Noi venim in sprijinul tau cu cele mai performante piese. Masinariile tale au nevoie de ajutoarele sale, componentele din care este alcatuit. Iti recomandam sa fii atent intotdeauna in alegerea corecta a acestora. O astfel de piesa buna este o bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF3645 originala. Aceasta este realizata din aliaje premium si o face sa reziste mai mult decat te-ai astepta. Nu rata sansa de a o testa cat mai rapid, profitand de preturile mici de care dispunem in acest moment!

Cu siguranta iti doresti sa iti vezi masinariile pe santier sau pe camp, si nu in service. De acest lucru ne ocupam noi, intrucat suntem cei pe care poti conta! Te invitam sa ne contactezi si sa iti lasi grijile in seama noastra! In functie de nevoile tale, putem identifica problema si poti intra in posesia pieselor necesare cat mai repede. Faptul ca ne pasa de cumparatorii nostri, ne determina sa ne marim echipa pe zi ce trece, astfel incat sa vedem cat mai multe afaceri de succes. Suntem pregatiti pentru a te scoate din impas, chiar si in cel mai negru scenariu in care ai ramas cu utilajul blocat pe teren!

Bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF3645 ii ofera tractorul tau experienta unei piese rezistente!

Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la serviciul gratuit de consultanta!

Pentru ca oferim piese calitative, bucsa pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF3645 beneficiaza de o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Vei intra in posesia garantiei odata cu primirea produsului, alaturi de factura.

Cere o oferta! Pentru noi distanta nu este o problema si iti putem trimite aceasta bucsa pivot inferior Massey Ferguson MF3645 in doar 24-48 de ore.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Bucsa recomandata de noi este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura