Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru trencher Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
H5JNGP4S-CD
Out Of stock
Descriere
Sunt momente in care te opresti deznadajduit din munca si te simti coplesit de toate problemele - actuale sau viitoare. Insa noi avem remedii pentru tine si utilajul tau. Lasa in seama noastra piesele de schimb si vei vedea cum piatra ce isi facuse loc pe inima ta va disparea. Iti vom recomanda doar componente calitative, care cu siguranta nu te vor mai duce pe drumul tristetii. Hai pe bulevardul calitatii impreuna cu acest ansamblu transmisie finala Case 860 daca ai decis ca meriti calitatea si seninatatea pe care o ofera piesele de schimb originale Carraro!

Atat in agricultura, cat si in constructii, sa ai capacitatea sa nadajduiesti intr-o situatie mai buna a afacerii tale se poate dovedi un factor catalizator. Dar speranta nu trebuie pusa doar in viitorul afacerii, ci si in elementele care o formeaza. De exemplu, ca sa achizitionezi acest ansamblu original Carraro trebuie sa nadajduiesti ca isi va indeplini functiile cu varf si indesat. Noi avem deja certitudinea asta! Asadar, noi iti recomandam sa crezi in calitatea superioara!

Ansamblu transmisie finala Case 860 este componenta care stie sa ofere sprijin - tie si pinioanelor!

Daca ne stii pe noi, inseamna ca deja esti constient ca nu trebuie sa iti umpli mintea cu lucruri care, poate, nu fac parte din sfera ta de interes. Cum piesele de schimb sunt universul nostru, iti putem oferi orice informatie. De aceea, iti spunem ca acest ansamblu transmisie finala are menirea de a asigura functionarea corespunzatoare a transmisiei finale si de a oferi suport pinioanelor din grupul reductor.

De ce sa ai dubii cand poti avea doar certitudini?

Daca ai ajuns sa ne cunosti, atunci stii deja ca noi oferim certitudini. Nu ne place sa lasam lucrurile in coada de peste si sa nu iti dam raspunsuri concrete. Asta-i si motivul principal pentru care te indemnam sa apelezi la noi. Doar asa te poti asigura ca utilajul tau primeste piesa perfecta. Iar serviciul nostru de consultanta e gratuit! Ce iti poti dori mai mult?!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest ansamblu transmisie finala pentru trencher Case 860 pentru utilajul tau, atunci vrem sa iti mai oferim inca un motiv pentru a face asta. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni! Ei, ce zici de asta? Tentant, asa-i?

Nu vrem sa stim ca noi suntem vinovati de a te fi tinut pe loc. De aceea, actionam cu viteze uimitoare pentru a-ti trimite acest ansamblu transmisie finala Case 860 oriunde in tara, in 24 de ore. Si, ca sa nu stai pe loc, iti spunem ca pe site-ul nostru poti gasi tot ce ai nevoie pentru utilajul tau!

Daca nu vrei sa risti investitia pe care o faci intr-o piesa, te sfatuim sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand o inlocuiesti. Si te iti mai sugeram ceva - pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, inlocuieste si uleiul din butuc odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura