Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru trencher Case 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 860
Cod produs
FPKQZYMO-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Coroana butuc Case 860 vine in vietile noastre ca o gura proaspata de aer! Un produs de exceptie, care rezista si sustine lucrul utilajului tau, in fiecare zi! Produsul este original Carraro, fabricat in uzinele cele mai performante din Italia! Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, acesta conferind o duritate sporita danturii. O coroana de butuc este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru a functiona perfect!
Partenerii nostri ofera servicii tehnice mobile, deci suna la noi si iti dam datele de contact ale echipei din zona ta. Experienta lor e testata in numeroase situatii-limita, au depanat in cele mai grele conditii, au tot ce le trebuie pentru a te scoate din necaz!
Coroana butuc Case 860 este de o importanta colosala!
Aceasta coroana de reductie este piesa componenta a transmisiei finale! Recomandam, asadar, reetansarea transmisiei finale cu un simering de butuc nou. De asemenea, daca pinioanele ce ruleaza pe dantura coroanei prezinta urme de uzura, inlocuieste-le si pe ele!
Desi, ca intotdeauna, iti propunem doar piese de inalta clasa, asta nu inseamna ca acestea nu au nevoie de atentia si grija ta. Nu este deloc probabil ca aceasta piesa sa se deterioreze, dar iti recomandam sa acorzi atentie urmatorilor factori: o sarcina prea mare, sau un soc mecanic puternic pot cauza craparea. Ai grija, de asemenea, ca piesa sa fie corect si suficient lubrifiata.
Apeleaza serviciul nostru de consultanta gratuita!
Diagnoza unui defect este dificila, chiar daca ai experienta de lucru indelungata cu utilajul tau. Suna la sediul nostru, descrie ce zgomote, trepidatii, mirosuri produce utilajul tau si unul dintre expertii nostri te va ajuta sa identifici cauza, sa gasesti piesa care o inlocuieste perfect pe cea defecta.
Un certificat de garantie de 6 luni, factura, coroana de butuc pentru trencher Case 860 vor fi in colet la livrare. Daca te grabesti si vrei sa vii pe la noi, suntem aici! Vei alege piesa cu mana ta!
Livrarea se face in aproximativ 24 de ore, pentru ca stim cat de urgenta poate fi o situatie de blocare a activitatii unui utilaj. Coroana butuc Case 860 este un produs ce va asigura o functionare optima pentru vehiculul tau, astazi si in viitor.
Este imperios necesar ca montajul sa fie realizat de o persoana specializata, care a mai asamblat transmisii finale. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor pot asigura o durata de exploatare mult mai mare.

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura