Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Steyr M975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M975
Cod produs
5ZNOUL9V-AS
Out Of stock
Descriere
Industria in care activezi clocoteste de informatii si variante de sustinere si remediu insa e de datoria ta sa le filtrezi corect! Trebuie sa te asiguri ca sursa care iti furnizeaza toate acestea este una experimentata si eficienta! Te invitam la un tur al depozitului nostru unde nu are loc nici macar o umbra de superficialitate! Primul aspect care ne recomanda este colectia noastra veritabila de piese originale care sunt expresii ale calitatii persistente! Acest pinion planetar tractor Steyr M975 este o dovada materializata de producatorul Carraro!
Un alt aspect primordial care ne diferentiaza in cel mai bun sens, este setul de servicii autentice de pe piata! Beneficiezi de suport tehnic garantat indiferent de problema care ia amploare! Fie ca ai nevoie de indrumari sau de asistenta tehnica la fata locului, noi ne vom mobiliza si iti vom trimite in intampinare cei mai buni agenti! Ei sunt motivul pentru care serviciile evolueaza si se desfasoara la superlativ!

Povestea succesului incepe cu acest pinion planetar tractor Steyr M975 de la noi!
Ai siguranta ca rolul va fi indeplinit in parametri optimi atunci cand esti sigur de calitatea produslui achizitionat! Acest pinion este prelucrat cu dibacie din metal tratat termic, in ateliere originale sub impactul tehnicilor moderne! Rolul sau este acela de a asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale, rol pe care il exercita responsabil!

Ai parte de productivitate cu informatii de calitate!
Nici ca se putea sa fim mai inspirati atunci cand am infiintat serviciul de consultanta! Apelurile navalesc zi de zi iar operatorii nostri sunt ca la un maraton al socializarii! Nu este o problema, caci pe ei asta ii pasioneaza! Ei sunt cei care se implica emotional si tehnic in problema ta si intervin exact cum si cand trebuie! Alege impreuna cu ei piesa compatibila si primeste idei originale de intretinere a utilajului tau! De asemenea vei fi fericitul beneficiar al unui plan personalizat pe care sa-l utilizezi precum o rutina!

Vrem sa te multumim pe toate planurile motiv pentru care ne luam toate masurile de precautie! Acest pinion planetar pentru tractor Steyr M975 beneficiaza de un certificat de garantie valabil 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! El vine insotit de factura produsului in momentul livrarii!

O zi obisnuita in depozitul nostru este o foiala continua. Insa o foiala productiva! Ne-am obisnuit cu acest ritm de operare, intrucat clientii nostri au nevoie de servicii rapide! Iti livram acest pinion planetar tractor Steyr M975 in doar 24 de ore de la solicitarea sa! Aplica online sau suna-ne accesand datele noastre de contact!

Ei, acum e acum! Este sansa ta sa mai iei o decizie inteleapta! In aceasta etapa trebuie sa tii cont de cateva elemente conexe! Acestea includ: verificarea capului de planetara si a coroanei, folosirea de simeringuri si oringuri noi si verificarea acelor de rulmenti! Recomandam ca manopera sa fie executata de o persoana care a mai asamblat transmisii finale! Pozitionarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea grupului reductor vor asigura o functionare optima si lunga!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura