Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru vola Case 21F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 21F
Cod produs
7WCP1V8K-AS
Out Of stock
Descriere
Oricat de frumoasa ar fi meseria ta, vine un moment in care esti nevoit sa depasesti anumite defectiuni apeland la strategii eficiente! Asta daca iti doresti sa previi pe viitor o posibila recidiva! Trebuie sa iti insusesti anumiti pasi caracteristici. In prima instanta, acorda o atentie deosebita pieselor cu care iti vei echipa utilajul caci este sunt motivul performantei sau al lipsei ei! Acest pinion planetar vola Case 21F este un exemplu de ‘’asa da’’ din punct de vedere calitativ! Este o fericita creatie autentica Carraro!
Stim cat de mult inseamna o mana de ajutor pentru tine! Noi iti intindem bratele pline cu metode personalizate de intreprindere a activitatii tale! Ne vom raporta intocmai la modelul utilajului pe care il conduci si vom recurge la cele mai roditoare tactici! Indiferente de modelul masinariei tale si de defectiunile care te racaie, lasa specialistii sa-si faca treaba! Ulterior te vei intoarce fericit la treaba cu un utilaj ale carui puteri sunt recuperate!

Adauga calitatea acestui pinion planetar vola Case 21F in angrenajul de transmisie!
Un adevar general valabil si demonstrat este acela ca performanta si durata de exploatare a unei piese este strict influentata de calitatea cu care a fost concepta! In privinta acestui pinion butuc poti sta linistit, fiind prelucrat in conditii moderne din materiale de ultima generatie! A fost realizat din metal tratat termin, sporindu-i rezistenta la uzura! In acest context, pinionul asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale intr-o maniera sigura si eficienta!

Informatia este fundatia impamantenita a inaltarii performantei!
Astfel de produse, atat de atent prelucrate si atat de modern adaptate, trebuiesc sustinute de cateva informatii care sa se ridice cel putin la nivelul lor! De aceea, iti indicam sit te invitam sa abordezi serviciul de consultant sustinut de cei mai dinamici operatori care abia asteapta sa le lansezi o noua provocare! In prim plan, se va identifica si alege piesa compatibila cu modelul utilajului, dupa care ai liber la un val coplesitor de informatii de actualitate! Vestea buna vine acum: poti beneficia de un plan personalizat care sa fie utilizat precum o rutina in intreprinderea activitatii tale!

Piesele noastre sunt ASII din maneca care au super puterea de a ridica instant gradul de performanta al utilajelor! Acestea vin insotite de certificate de garantie. Acest pinion planetar pentru vola Case 21F beneficiaza de o astfel de garantie 6 luni pentru defectele de fabricatie!

Te grabesti sa iti reiei munca? Ne grabim si noi cu expedierea produselor noastre! Acest pinion planetar vola Case 21F va ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore! Poti fi sigur de eficienta noastra intrucat colaboram cu firme de transport renumite pentru promptitudinea lor! Suna-ne sau aplica pe site, in functie de preferinta!

Montajul este un moment aparte caruia trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita! O regula de baza atunci cand ai in posesie o piesa de o calitate considerabila este cel mai indicat sa o montezi intr-un atelier de specialitate! In cazul piesei prezente este de retinut ca trebuie sa verifici capul de planetara si coroana si sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu oringuri si simeringuri noi. Un alt aspect ar fi al acelor de rulmenti pentru a diminua sau anula frecarea.

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura