Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru vola Case 221E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 221E
Cod produs
3NEBSGZD-AS
Out Of stock
Descriere
Nu-i asa ca principala caracteristica pe care o cauti intr-o piesa de schimb este calitatea superioara? Te-ai saturat de promsiuni desarte si experiente incomode? Ti s-a intamplat ca investita ta sa se duca pe apa sambetei? Am auzit fel si fel de cazuri! De aceea vrem sa rupem acest cerc vicios si sa iti demonstram ca profesionalismul exista! Convinge-te achizitionand acest pinion planetar vola Case 221E de la noi! O noua inventie Carraro care dovedeste ca performanta poate domina!
Persevernta este ceva ce trebuie intretinut! Este o conditie esentiala in aceasta industrie! Caci fara ea nu am fi realizat tot ceea ce detinem si suntem astazi! Ne-am dorit sa fim un pachet complet pentru clientii nostri, de aceea am integrat servicii care sa usureze semnificativ efortul tau! Orice informatie iti poate fi furnizata si orice mana de ajutor iti va fi intinsa daca ne instiintezi ca ai o problema pe teren!

Permite acestui pinion planetar vola Case 221E sa isi puna amprenta asupra performantei utilajului!
Rezultatele vor fi resimtite de la prima intrebuintare! Pentru ca modul in care acest pinion planetar vola Case 221E isi indeplineste functia este unul sigur si performant! Asigurand transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale, acest pinion redactor va adduce o contributie majora sistemului de transmisie al masinariei! Lasa calitatea sa isi demonstreze abilitatea!

Cu un telefon deslusesti numeroase mistere!
In acest domeniu ofertant, informatiile apar ca ciupercile dupa ploaie! Iar tu, ca un profesionist ce esti, trebuie sa fii la curent cu ele! Serviciul gratuit de consultanta iti pune la dispozitie tot felul de noutati pe care sa le asimilezi in timp record! Agentii nostri se vor asigura ca iti vor raspunde tuturor intrebarilor si ca te vor indruma catre cele mai eficiente metode de intreprindere! Alege impreuna cu acestia piesa compatibila cu modelul utilajului tau si da startul unei experiente care sa mearga ca unsa!

Vrem sa-ti castigam increderea pana la capat, de aceea acest pinion planetar pentru vola Case 221E aduce cu sine garantie! Garantie valabila 6 luni, stipulata in certificatul produslui! De asemenea, aceasta vizeaza eventualele defectiuni din fabrica!

Timpul este cea mai de pret moneda de schimb a timpurilor contemporane, iar noi o folosim cumpatat! De aceea, in cel mai scurt timp realizam nenumarate lucruri! O, da! Suntem multifunctionali! Pentru ca stim ce inseamna timpul pierdut in aceasta industrie! Vei primi acest pinion planetar vola Case 221E in timp record dupa ce plasezi comanda pe site sau apelandu-ne! Nu mai sta pe ganduri!

Acum ca ti-am impartasit atat de multe lucruri, trebuie sa mai stabilim un ultim aspect! Hai sa ne mentinem pe aceeasi linie de profesionalism! Pretuieste ceea ce ai invatat si aplicat pana in acest punct si asambleaza piesa intr-un atelier de specialitate! Calitatea acesteia va fi protejata iar durata de functionare a utilajului tau va fi cu mult prelungita! Un profesionist, cu experienta in asamblarea transmisiilor finale va sti exact ce sa faca!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura