Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru vola Case 121

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 121D 121E
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar pentru vola Case 121D si 121E este un produs original, de cea mai inalta calitate, pe care il propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos. Pinionul satelit beneficiaza de livrare imediata, din stoc propriu. Componenta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 12 luni, de la data cumpararii.

Pentru a comanda produsul este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.
Rolul pinionului este de a transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului.

Specificatii:
-Numar dinti: 23
-Grosime: 30 mm

Inainte de a va hotari asupra vreunui produs, puteti verifica compatibilitatea acestuia cu utilajul din dotare, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici. Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte personalizate, care raspund nevoilor pe care le aveti in acest moment. De asemenea, va punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot interveni cu succes asupra acestuia.

Pentru achizitia mai multor bucati, sau daca doriti si rulmentii din interior si sigurantele, adresati-va cu incredere departamentului tehnic al firmei.

Produsul ajunge in toata tara, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pinionul satelit direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: AVOIXW3S-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura